Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

repka a ty ich mas opuchnute,ja som vobec nemala.mne sa aj obvod dost zvacsil.z 88 na 91,ale to si asi citala.
opalovat sa uz mozes,alejazvy nesmie vystavovoat priamemu slnku..prelep si ich.zacali maknut kedy?ani uz nvm,ale o tyzden budu tri mesiace,a este to vobec nie je ono.,aj ich mam take studene oproti inym castikam tela,aj ked mi je teplo...? teraz chodim bez podprsky :)
sem tam ma este pichne,vpravom,ten ma aj viac bolel,ajjazvu mam na pravo viac necitlivu

repka

silviklh

ja este stale obcas citim tlaky a niekedy pichanie a podobne, ale zda sa mi ze je to kazdy den lepsie a lepsie.. - a presne ten spodok prs aj ja ked sa dotknem, tak ma este pobolieva - aj pod pazuchou..
ja som sa vas presne chcela aj spytat, ze kedy vam zacali maknut, lebo teda ja ich mam este poriadne tvrde :)
.. a tiez uz som zabudla od kedy sa mozem opalovat? (okrem jaziev) ?
..a inac ked teraz mam uz skoro tri tyzde po - uz by mali byt odpuchnute, nie? uz sa nejako velmi nebudu menit, ci?

silviklh

repka a tebe sa ako dari,som zvedava,ako ti budu maknut,lebo nam s korki sa to akoby zastavilo.ja ich mam aj stale citlive velmi,bradavky a tak,hlvna spodok prs

diamond26

Selin ved ked sa ti nechce tak dlho cakat chod k inemu doktorovi..neexistuje len dr cerven..su aj ini dobri....ale ked chces vyslovene cervena ..ine ako cakat ti asi ozaj neostava :)

repka

selin

ale to, ze tam budu az druhe augustove tyzdne neznamena, ze sa tebe nieco zmeni - lebo pocas ich dovolenky nikoho nebudu objednavat - takze termin budes mat tak ci tak rovnaky...

.. a mozno nebudes cakat az rok - ved terminy sa velakrat uvolnuju aj skor - ak sa teda mozes uvolnit z roboty, ked ti to bude treba...

ja som bola na konzultacii koncom marca a prvy uvolneny termin mi volali 16. maja...