Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

bon bony,
ja som si to precitala na internete,kde o tom pisali doktori-odbornici,to nie je z mojej hlavy.
Ja som len chcela vediet z akeha dovodu to vznika a oni to vysvetlovali takto,sam doktor musi individualne posudit,kolko ml,sa komu zmesti,aby nenastalo vlnenie,ak sa raz niekomu nezmesti napr.450ml a niekto na tom trva,doktor ten priestor asi nevycaruje,ked raz nie je kde!...a mozno ano,niekomu sa nezmesti ani 250ml,bohuzial,kazdy ma ine telo:)

belinea40

Ahoj. Ako neregistrovaná som tu čítala Vaše príspevky a rozhodovala sa či áno a či nie a rozhodla som sa tiež pre zväčšenie si sebavedomia:) Mám 41, prosímje tu niektorá z Vás v podobnom veku?? Ešte sa chcem spýtat, či ste niektorá boli v Mediclinik Levice a či neviete aké dlhé sú tam čakacie doby.

Lucia2

Ahojte neviete kedy ma dr Trška dovolenku? Chcela by som isť k nemu na konzultaciu a nerada by som mu volala keď bude niekde na dovolenke.

bon bony

Tedy podla mna ide skor o to urobit akuratny priestor pre akykolvek implantat, tam ide o to,aby nebol prilis maly. Ked sa urobi maly priestor pri 250 ml, tak aj tam by zrejme nastalo vlnenie. Takze nedavat vela ml je podla mna blbost:))

Tedy

dik korki,
no ked bude mat taku naladu na to,tak jej to poviem nech to skusi,lebo ona uz o tom vobec ani nechce rozpravat,ma a hotovo,berie to ako samorejmost ako jej telo,takze uz sa o tom vlastne ani nebavime,len obcas povie,len tak medzi recou,ze je stastna a ze jej vstuplo sebavedomie,ale nie ze je namyslena,ale ze sa citi velmi dobre aj v spolocnosti a tak medzi priatelmi...a ze si to uz ani nevie predstavit,nemat prsia:)
takze drzim palce,aby sa to nezhorsovalo a ja ju trochu posledujem,inac ich ma krasne prirodzene,dufajme ze to tak ostane:) pekny vecer

korki

tedy, mas pravdu, presne ako si sa docitala. ja som nemala ziadny zaklad a chcela som vela ml... teda fakt si ale neviem predstavit, keby mi dal mensie, to uz by som asi nebola spokojna. teraz su akurat, aj sa mi mali niekedy, takze mne to jemne vlnenie, co mam v tej jednej polohe vobec neprekaza. ale tak to co vidim na obr. tak to by mi dost vadilo...

korki

ahojte

tedy, no vobec to nie je take vlnenie ake je na obrazku. ja som si to vsimla tak, ze som bola na styroch, a cvicila som cviky na zadok a nemala som podprdu a presla som si po prsniku, a nahmatala som si take vlnenie a ked som sa na to pozrela, tak to skoro vobec nebolo vidiet, viac to bolo citit ako vidiet. dufam, ze to je konecny stav a nezhorsi sa to. ono ja a silviklh sme nemali ziadny zaklad a tam to tusim hrozi take nieco. ale fakt v normalnej polohe, ked stojim tak to ani nenahmatam ani vidno to nie je, len ked som na styroch.

skus dcerke povedat, nech sa da na styri a nech si prehmata okolo prs ci nic neciti a ked nie, tak to uz vam take nieco nehrozi moja...

Tedy

tak uz som sa docitala u odbornikoch,
vlnenie nastava ked je vytvoreny maly priestor pre velky imlantat,nezalezi na mnozstve tuku,ale aky priestor je pren vytvoreny,hmm zaujimave...v tom pripade musi doktor zvazit aky velky imlos je vhodny,aby toto nenastalo...tak pisali doktori odbornici,teda nepchat zbytocne privela ml.

Tedy

repka,
dik..ale to ma dost soklo,to nie je pekne,to som vobec nevedela,ze taketo nieco moze nastat,to ako keby,koza sa posuvala po tom imlantate,alebo co vlastne sa stalo po priblizne 3 mesiacoch?