Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janet t

leus
no ja som tiez nahodov narazila na tohoto DR ale ke dsom bola na konzultacii..bola som si 100% ista ze chcem aby ma operoval on..bola som este u 2 ..ale po prvej vete mi bolo jasne ze ma mily xy nebude operovat..ja som max spokojna...naozaj..dalsie 3 kamosky idu k nemu...GYNPOR.s.r.o.Sliac

leus

janet
velmi malo info ma na nete,ani recenzie nic, ziadna galerka...ja som mu raz pisala na meil, odpisal ze konzultacie podla dohovoru aj na sliaci,pisal ze sa za konzultaciu neplati

davidoff

Lucy 1990:

vidíš, veď ja ani neviem, či pod sval. Hovoril o reze pazuchou ale či pod sval, to neviem, ale to ma moc netrápi, ako povie tak bude :))

davidoff

Lucy 1990

teda to si bola aj predtým taká "cickaňa", som zvedavá čo Ti povie. Ja si tiež myslím že by to chcelo aj modeláciu, no veď uvidíš :) Keď sa Ti páčia velké aj Tvojemu mužovi, neni o čom, daj si velké. Veď uvidíš, vypočuješ si jeho názor a uvidíš, mne ako povedal tak je, nešpekulovala som :)

janet t

leila 22
no profil zalezi od toho aku mas postavu ja som nizka a chuda..164 cm/50 kg...ja mam extra vysoky profil..dr toth je velmi dobry doktor..najdete o nom pisane staci dat do googlu jeho meno..konzultacie robi v leviciach,a operuje na sliaci...

silviklh

lucy1990 ved prave preto mas po kojeni take velmi ovisnute,lebo si ich mala velmi velke.ale urite ti to spravi.no mne sa to vidi,ze by ti bolo dobre aj modelaciu spravit,lebo mozno aj keby ti dal 450,tak to az tak nevyplni.a on asi velmi velek ti neda :-) ani mne by nedal 400,ako sa mi aj zmestilo,lebo to by bolo dost "zle" :D

Lucy1990

silviklh
:-))) dufam ze doktor nebude mat rovnaku reakciu :-))) ja neviem, mne sa proste pacia velke prsia, som asi divna :-D
A mala som ako 16ka fakt velke kozy az kym som nepribrala a nasledne neschudla, potom sa zmensili. Ale vzdy boli pevne, pocas tehotenstva sa znova mega naliali, to som nosila podprdy 75 DD a teraz je to strach a hruza :-( chcem to vyplnit. Teraz nosim podprdu 70 D ale musim to do nej zrolovat. Myslim ze by sa mi vosla taka 450ka, teda dufam v to, a chcem velmi gulaty, len neviem co mi povie na to previsanie, ci nebudem mat potom dvojite prso...a na modelaciu by som isla ak by som vedela ze mi ju spravi len cez dvorec. No bude to mat somnou tazke :-D