Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

selin,kym ti odpise na mail,to budes dlho cakat a on to neobjednava,ale jeho sestricka.ale teraz maju aj tak dovolenku,tak budes zbytocne volat.

bianca003

selin
mne sa zda že už dovolenkuju od 15teho a bude tu až posledne 2 augustove týždne tak neviem či sa dovoláš 048/4399156

rita149

Selin
Ja som volala minulí tyžden a konzultaciu mam 4.11.2011 dala som si aj termin operacie už a prvy volny bol 26.4.2012. Tak ak si sa važne rozhodla nečakaj a zavolaj čim skvor.

Selin

coze???? achh ale som pocula ze je fakt dobry... a mozem sa objednat teraz aj na konzultaciu a hned uz si rezervovat termin na operaciu??? aby som sa jej aj dockala:D

silviklh

Selin,ak sa aj teraz opbjednas na konzultaciu,ta bude koncom roka a operacie su uz na máj 2012....takže dlho sa čaká :)

Selin

ahojte kocky, aj ja som sa konecne odhodlala ze si dam urobit silikony a rozhodla som sa pre doktora cervena. chcela by som sa opytat bab ktore operoval ze aka je cakacia doba a priblizna cena. dakujem

silviklh

a ja som zase toho nazoru,ze vlnenie ma kazda,len tym,co ma li daky zaklad a aj trosku tuku,tak to ani nevidno,ani to nieje hmatatelne...
tedy,ta teta na obrzaku ma vlnenie,akle ja to tiez take nemam.vcera so mzase skusala sa predklonit riadne a teraz so mto uz necitila,an inevidela.je to ako kedy.

silviklh

korki,nemyslim,ze ked sa jej to nespravil oteraz,tak u zsa jej to nespravi....aj kapsularna kontraktura sa moze vytvorit aj po desiatich rokoch,poznam jednu taku..:)