Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Lucy1990,ty chces 5ky????? s tvojou postavou???hm..a mala si predtym take velke,vies,co to obnasa?joj...:D nechapem proste..:-)
ja mam 350,rez pazuchou Cerven.a nesla som do max.co by sa zmestilo

Lucy1990

davidoff

Zavidim :-) a verim tomu ze budu krasne, mas naozaj pekny zaklad, aj ked mne osobne sa viac pacia okruhle. Ja sa tiez nebojim ist do vacsich velkosti, pretoze som mala za mlada svoje stvorky, aj pocas tehotenstva a viem ze som bola strasne spokojna aj muz :-D a teraz este aj spim v podprsenke co sa bojim aby sa mi viac nenatiahli...a inak budes mat pod sval? A kedy mas opku? Kadial ta bude rezat?

Lucy1990

davidoff

Fuu, klobuk dole, ze po dvoch detoch, tvoje prsia tak absolutne nevyzeraju, ja to mam asi geneticke, ale mne sa strasne natiahli, ovisli, ved som v galerke. Ja by som chcela velke prsia, najradsej 5 ky, ale tak pochybujem ze mi na prvykrat da velky implantat, tiez chcem ist k Cervenovi...

davidoff

Lucy 1990

on povedal hneď ako mi videl prsia 350ml. A chcela som anatomické. Povedal že mi ich dá, že kľudne môže dať aj anatóm aj guľaté. Pýtala som sa, či nebudú velké, ale povedal že budú krásne s tým základom čo mám, lebo svoj základ že mám pekný okrúhly, že do strán by sa mi zmestilo aj viac, ale keď chcem prirodzenejšie, bude ideálne tých 350ml slzičkový tvar, čiže anatóm. Božeeeeeeeee ja sa už neviem dočkať :)) Držím Ti palce. Ja som špekulovala, že koľko ml a aký tvar, išla som na konzultáciu a dala som na neho a viem, že nebudem ľutovať. Svoje prsia mám na dotyk veľmi mäkké, pred deťmi som mala krásne pevné a omnoho väčšie prsia, takže sa nebojím ísť do tých 350-tkových :)

Lucy1990

Davidoff
Ty mas super zaklad, urcite budes mat krasne prsia, preco chce dat anatomicke? Chcela si, alebo kvoli tomu ze ti moze dat vacsi implantat a gulaty by ti pretrcal do stran? A tych 350 ml je maximum, alebo hovoril ze by sa zmestilo aj viac?

silviklh
Krasne prsicka, kolko mas ml? A kadial vedie rez? Bola si u Cervena? A tiez by ma zaujimalo ci si isla do max. velkosti ktoru navrhol :-)

Kooopec otazok mam :-D

davidoff

silviklh:

ja som chcela pekné prsia :))) Dala som na Mudr. Červeňa, absolutne na ňom vidno že vie čo robí :) a upokojil ma že po dvoch deťoch mám kožu pekne natiahnutú mäkkú a výsledný efekt bude super :)

Lucy1990

davidoff
silviklh

Diky baby, zajtra kuknem galerku, nech viem co asi mozem ocakavat, ja mam ale prsia po kojeni vytahane...a chcem velky implantat, bojim sa ze doktor mi to vyvrati...bezim k malej, zajtra som tu ;-) papa

ZUZANA1407

caute silikonky.-P

ako sa mate ?ako si uzivate nove prsia ?ja super......som rada,ze som to pred 11 tyzdnami podstupila:-DDDDDDDD.nebanujem.......ale jedno viem,ze raz este pojdem do väcsich:-P------tie co to mate za sebou,,,chcem sa spytat ci ste nasli niejake minusy pri silokonoch......ci vas niecom obmedzuju a tak..dik...