Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka1988

ahojte prosím vás máte niekto kontakt na pána doktora Červeňa? chcela by som sa u neho objednať na konzultáciu a zákrok. ... dakujem.

Bianca1236

ahojte mam otazku, moze menzes ovplyvnit predoperacne vysetrenia? hadam moc nie.
katkalopatka, do galerie dostanes pristup ak posles svoje foto pred opkou na mail live, e.uhrinova@gmail.com , dostanes instrukcie co dalej.

KatkaLopatka

Baby o akej galerke to stále píšete??? Aj ja chcem vidieť. 22.8 idem na opku a stále niesom rozhodnutá ohľadom veľkosti :(

leus

janet
neposlala by si na moj mail fotku ako mas spravene?ja mam sliac inak blizko, koli tomu si tam dam vybrat aj hrcku z prs

janet t

no neni tam galerka...ja som bola na konzultacii..a tam ma galerku jeho prac...musim povedat ze vsade kde som pisla hlavne Ba mi podla fotiek dali cenu od 3000 a viac...tu som zaplatila 2000 a som fakt spokojna,nelutujem..jeden doktor mi chcel dat 350 pod zlazu...s tym som vobec nesuhlasila,kedze som mala prsia ovisnute po kojeni..tento mi povedal ze pod sval 385 extra vysoky profil...som spokojna.

janet t

no neni tam galerka...ja som bola na konzultacii..a tam ma galerku jeho prac...musim povedat ze vsade kde som pisla hlavne Ba mi podla fotiek dali cenu od 3000 a viac...tu som zaplatila 2000 a som fakt spokojna,nelutujem..jeden doktor mi chcel dat 350 pod zlazu...s tym som vobec nesuhlasila,kedze som mala prsia ovisnute po kojeni..tento mi povedal ze pod sval 385 extra vysoky profil...som spokojna.

leus

janet
ved na tejto stranke som bola, ale kde tam mas nieco viac napisane, napr galerku jeho prac , ako ma napr.chirmed