Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Leila22, ja som tiez mala asymetriu, v jednom mam 320 a v druhom 360, tiez rovnaky profil. Je fajn, ze sa nad tym zamyslas, lebo ja som sa nezymaslala.A riesim teraz po, co je uz neskoro :)

leila22

Ahojte baby, riesil niektorej z vas doktor aj asymetriu prsnikov? lebo mne navrhol 330 a 350ml, s rovnakym profilom, len jeden je o centimeter vyssi. a nejde mi do hlavy ako to moze vyriesit problem ze nie su rovnako velke?!

korki

silviklh, tak asi som, ked myslis...
zijem si super, uz si ani nespomeniem,ze som bola na opke. prska su ako moje a s muzikom sa z nich vytesujeme...

silviklh

vypočítaj si a uvidíš :) to nieje tak,že som bola 28.4 a teda 28.5-mesiac,28.6-dva mesiace,28.7-tri mesiace.. :-)