Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

bianca003

a ako Ti je? A ak máš rez pazuchou, ako môžeš dvíhať ruky, úplne hore ich dáš a ťažšie už dvíhaš? a jazvičky sa ako hoja? Ničím si ich nenatieraš, neprelepuješ? Ďakujem za info :)

silviklh

davidoff áno,aj v tom bude rozdiel,kedze anatomy su celkovo mensie ako gulate a aj ten stredny profil je mensi ako moj vysoky

davidoff

silvikhl:

no veď ja chcem mať také ako Ty, takže 350ml by mala byť dobrá voľba, ak by som si mala vybrať tak radšej o trošku väčšie, ako keby by mali byť o čosi menšie. No veď uvidím na výsledný efekt. A ja budem mať anatomické, to bude možno tiež nejaký rozdiel medzi nimi, lebo ty máš okrúhle že? Myslíš že tam bude nejaký rozdiel?

silviklh

leus,do mensich nie.ja som chcela 350 od zaciatku,potom mi dako sibalo a chcela so maz 375,ale som rada,ze som nesla.

davidoff

silvik lh

asi sme sa nepochopili, som nepísala, že chcem velké, som písala, že chcem pekné. Myslím pekné k mojej postave, ale malé nechcem ani obrovské. Takže keby mi skúsil 300ml, aj 350ml. Či by tie 350-tky neboli velké, sa bojím. Ale tak jemu sa nemusia zdať velké, mne áno. Takže, už je aj tak rozhodnuté na konzultácii 350ml aj zaplatené. Len dúfam že nebudem nejaká velká cickaňa, to by som teda nechcela.

silviklh

davidoff,si pisala,ze chces velke,tak sa pýtam,ze ked teda chces vacsie prska,tak preco rozmyslas aj nad 300
lebo si pisala: keby mi to skúsil a mal pripravené aj 300 aj 350 .