Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

silviklh

idem do Novamedu k doktorovi Červeňovi, ako myslíš že prečo 300ml? No veď predsa 300 je menej ako 350 nie? Čiže by mali byť potom menšie, ja už neviem. Chcem aby boli pekné, ani malé ani obrovské.

repka

rita

to sa stava ojedinele.. a vacsinou zeny, ktore ju chcu podstupit aj napriek tomu, ze ju lekari neodporucaju (casto aj na cierno niekde v inom state) - alebo ako pise silvik, ze ta uz bola na siedmej op. :)

..ale na druhej strane nikdy nevies co sa moze stat - to je podla mna nieco take ako neist lietadlom, lebo co ked prave so mnou spadne...

rita149

neviem už ako sa volala mlada baba asi 20 ročna v BA ju operovali. No ved nemožme mysliet na to najhoršie,ale musim sa tešit na nove prsia :-)

rita149

neviem či si pamätate ten pripad mladej baby čo zomrela tiež pri operacíí ked si davala zväčšiť prsia. preto sa bojím.

repka

rita149
tak sa zacni bat radsej bolesti..:)) .. ja som sa jej tiez nebala, ale mna to teda bolelo brutalne..

.. narkozy sa nemusis bat - nik by ta neoperoval, keby si nebola ok .. a nie je to ani nejako extra dlha narkoza pri tomto zakroku .. mozno pri vážnych operáciách kde ta rychlo musia operovat su rizika, ale tu ta na operaciu nepustia, ak nie si 100 percente ok..

silviklh

rita,aj ja so mbola takto prvykrat v narkoze.a je to uplne v pohode.a ak bude hrozit,ze by si mohla zomriet v tej narkoze,na ziadnu opku ta nepustia.preto su tie predoperacne

rita149

ahojte ja mam operaciu až 26.4.2012 u Mudr.Červeňa v BB. Baby ktore to máte zasebou, napíšete mi niečo o tej narkoze, strašne sa jej bojím. Este nikty som nebola operovana. Ja sa bolesti ani nebojím len tej anestezy, že sa nepreberiem.Na predoperačných vyšetreniach by mi to povedali keby bol nejaky problem že sa nemusím prebrat? alebo ako to je?