Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leila22

Baby, implantat sa nikdy nevklada cely pod sval lebo prsny sval ma odstup od klucnej kosti a upina sa na hrudnu kost pozdlz uponu rebier, takze formuje len taky trojuholnik. Nejde od chrbtice ku hrudnej kosti. Tym padom implantat je vzdy citelny najma zo spodu a boku, kedze tam ho sval uz neprekryva, len vasa vrstva tuku a koza.
A vlnenie je viditelne najma u tych zien, ktore maju tenucku kozu a malo podkozneho tuku, kedze tie kraje implantatu nema co maskovat.
A tvrdost implantatu zavisi od toho akym gelom su plnene, t.j aky je tam stupen kohezivity gelu.. Takze nie je implantat ako implantat..

xexenka

vladka19

to je tym, ze sme mali ako taky zaklad, cize na vrchu je nas prsnik, len je zvacseny, bo pod nim je ten silik. len skoda, ze sa dako nenatiahol-nespevnil...

xexenka

jajka555

ja si myslim, ze to zaaavisi hl. od zakladu, teda tvaru prsnika. vacsina si dava co maju pekne aj ked male, ale ja som mala divny tvar, preto som nespokojna, no nevedela som, ze to bude tak vyzerať aj po opke :(

xexenka

vladka19

ja tiez aj banujem aj nie, ja mam vrch pekny, kedze mam okruhle, ale pak ten moj prsnik tam visí, a nie je to pekne, potrebovala by som vlozit impl. nizsie ale vacsi, cize dalsia opka. ty si ich mala kraaasne-v galerke. teraz su ine?
ja ich mam uz skoro 8,5 mesiaca...
tiez ma bolievaju, a neviem co to je, hlavne lavy :( ten mam ten co sa mi vooobec nepaci, je vlozeny vyssie, tym mi viac ovisa :(

jajka555

baby nestraste
vladka19, v galerke mas velmi pekne prsia, chces povedat, ze sa ti zmenili? nedas tam aktualne foto?

xexenka

vladka19

ja to iste, mam ich uuuplne makke a ako norm. prsia, skoro ako keby ovisnuté :(
plavanie tiez nic moc, mna ako keby tie jazvy (pod pazuchou) tahali, ako keby to mam zmensene a nemozem spravit poriadny zaber pri plavani.
a spavanie, dllllho mi to neslo, no ted uz spavam, aj ked sa mi casto stava, ze ma bolia prsia, asi za to, ze na nich lezim, taka divna bolest :((

jajka555

zuleko
ahoj, citam, ze chces vacsie prsia, ake mas teraz? ja chcem ist tiez do chirmedu a chcem radsej vacsie prsia. zatial som este nebola na konzultacii, ale chcem min. 400ml, dufam, ze na prvy krat s tym nebude problem a daju mi aj vacsie, nechcem ist na dva krat. ty si chces dat ake, kedy k nim ides? nedas foto do galerky?

davidoff

bianca003

jooooooooj až neskoro, sestrička povedala, že mi síce môže zavolať skôr, že možno už aj november-december, tak uvidím, keby to už bolo, jasné že budem informovať, mne ide robiť aj nos zmenšovať a prsia zväčšovať naraz v jednej anestéze, takže to bude riadna zmena keď sa zobudím :))) veľmi sa už teším.

bianca003

davidoff
uvidíš super po mesiaci už 100percent
držím ti palce a potom nás informuj ako zvládaš :) a kedy to máš ten termín ?

xexenka

Zuleko

a kolko to mas teraz, uz nestiham sledovat forum, ja zas nechcem az take obrovske, nakolko som velka-obvod mam dost velky a este aj keby mam extra prsiska, tak neoblciem nic :( tak preto by som cela 550 max 600 ale radsej menej, hlavne aby to malo ten efekt co chcem.
Dr. Červeň a tie info sú z prvej ruky ;)