Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

silviklh:

áno rozumiem :) takže keď mám ten základ väčší, bude výsledok väčší. Hm..... no také ako Ty by som chcela mať, no neviem či ešte mi netreba jednu konzultáciu, poprípade som tu aj čítala, že niekedy si to doktor najprv môže vyskúšať tú veľkosť pri operácií a potom tam ten implantát vloží. Keby mi to skúsil a mal pripravené aj 300 aj 350 ale to by som sa s ním zase asi musela skontaktovať...

silviklh

davidoff,ty mas vacsi zaklad ako ja,cize aj vysledny efekt bude vacsi.na fotke sa zdaju byt mozno aj male,ale v skutocnosti nie su.fotka to nezobrazi tak ako to je v skutocnosti.aj dneska som to skusala,odfotit sa spredu a ked som sa kukla,to vyzeralo,akoby som mala dake dvojky prsia.pritom mam podprsky 70D,obvod mam 91.a jeden prsnik si neskryjem ani dvoma celymi dlanami.

davidoff

silviklh:

mi to nedá sa ťa neopýtať, ty máš tiež 350ml a postava si skoro ako ja, aj ja idem mať 350ml, myslíš že s mojím základom ktorý mám v galérke, budem mať velké tie prsia, keď si sa ma pýtala nedávno, že či som chcela veľké?? Veď aj ty máš 350 a máš ich akurát by som povedala.