Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

bianca 003

jeeeeeej, tak to je super, si to super zvládla. Takže po mesiaci pohodička :)) ja som si kúpila Epiderm silikónové plátky na jazvy, dúfam že tiež pomôžu. Ja sa stále len obávam že ako s deťmi mojimi to bude. ALe mesiac budem mať o ne postarané, takže po mesiaci to zvládnem :) Však dcérka má 5 rokov a synček 2,5 roka. Dvíhať ich už nemusím :))

bianca003

davidoff
ahoj no ja sa cítim ako by som ani na opke nebola ,áno ja mam rez pod pazuchou a už ruky dvíham dávno ved aj na stehy som sa sama odviezla autom jazvičky mám super ja som si kupila v lekárni od biodermi Cicabio ktrém a natieram si ich iba večer už si ich po stehoch nemusíš prelepovat ked maš pazuchov
proste už robím všetko ...

Zuleko

Leus
Poznám kopu báb,čo majú veľké imploše a nieje s nimi problém..a treba si uvedomiť,že raz keď človek má svoje prsia oničom a ešte ma aj takú žlazu,čo strašne tlačí na implantát (môj prípad)tak nikdy v skutočnosti tých 600 ml nebude 600ml..každý ma zafixované v hlave ,že 600 ml je implantát obrovský a že keď si ho žena dá tak bude mať mega veľké prsia,ale je to hlúposť.sama si určite videla kopu pŕs kde na niekom 400 ml vyzerá ako keby mala 200ml a naopal 300 ako 500ml..nesmie sa to sumarizovať vždy musíš vychádzať so svojích pŕs a svojich proporciií..a čo tie playmate dievčatá čo majú 600,700 a viac...to každá jedna bude mať probleém v budúcnosti..a teraz existujú všeliaké metódy ...tak ak raz tie prsia budem mať veľké po dietati dám si ich upraviť a kľudne mi tam môžu vložiť aj menší implantát..

leus

a ako chces so 600kami kojit?Akoze kojit by mozno aj slo, ale potom ten vysledny efekt po odkojeni , to ti uz ako daju doporiadku?Nie nadarmo lekari pred kojenim neodporucaju velke implose...