Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Xexenka
Konečne niekto kto ma chápe,že chcem mať proste veľké prsia:-))a Nekrúti hneď hlavou,že načo také veľké:-)No popravde s tou Evou cifrovou s ami to nezdá,že tie prvé mala 400 ml a potom 500ml lebo ak sa pozriem na fotky po prvom zväčšeni tak ich ma niejake male a po druhom zväčšní ma bomby:-)tak sa mi niejako nezdá že len 100 ml by urobilo taký veľký rozdiel.Ja plánujem na tej druhej opke 600 -650 ml:-)Dúfam,že nebude problém a urobia mi to.Ty si kde bola operovaná?

davidoff

xexenka

aha jasné, chápem..... takže ideš do väčších, no jasné ak nie si spokojná s výsledkom, treba to doriešiť, držím palce :)

xexenka

repka

tiež to neni bohvie čo, teď mám 75D, a mám problém zohnať takú, aká by mi sedela, abo mali taký obvod+košík čo potrebujem.
aj keď najradšej nosím také ako tielko-bodynko, krátke. tie sú mi najpohodlnejšie, vystužené nemusím, aj ma z nich bolia prsia :/

xexenka

davidoff

tak ja by som aj bola rada, ved davala som si ich len a len kvôli sebe, kvôli lepšiemu pocitu, no nevyšiel efekt, aký som chcela, resp. som nevedela, že môžu byť po operácii aj také prsia ako mám ja. vyzerajú úplne reálne, a to mne vadí, teda je to ešte horšie, sú ako keby ovisnuté ;(
a to sa dá upraviť jedine väčšími implant.

repka

xexenka

a ked pises ze kde zozenies podprdy a tak ... ako je to teraz? zozenies lahko?
..vy baby kde si to zhanate?? .. no mne by bolo treba minimalne 70 E ale bezne v obchodoch som este nevidela :(

xexenka

Zuleko

ahoj, tak ona mala najskor 400ml a po druhej PO ma 500ml, to su 100% info ;)

ja chcem ist tiez na reopku, ted mam 400ml, ale momentalne som taka nespokojna, ze mam v hlave myslienky=keby nemam silik. tak je lepsie :(
Dr. povedal, ze min 150ml viac, aby bol viedet efekt. len sa bojim, ze pak uz na mna nic nezozeniem - oblecenie, podprdy, plavky ;(((

Zuleko

Zonda
V galerke zatiaľ niesom:-)Snažím sa dopátrať k tej Evke Cifrovej k tej veľkosti čo mala prvý krát,len každý hovorí inak niekto,že mala 300 niekto že dokonca 400.Zaujíma má to z toho dôvodu,že plánujem OP na bud´duci rok na zväčšenie a chcela by som vedieť o koľko ml je dobré naviac si dať aby tam bol viditeľný rozdiel.Ja mám momentálne 390 ,VP nagor.operovaná som bola vo februári tohto rok čiže minimálne rok musím čakať na druhú opku.

zonda

ozaj Zuleko,
nie si v galerke? Ak som spravne pochopila, si po op a chces vacsie? Zaujimalo ma ako vyzeraju teraz, ale nenasla som Ta v galerii.