Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Dobré ránko baby,
neviete náhodou koľko ml mala Evka Cifrová pri tom prvom zväčšení?Teraz má 550 ml to viem,ale zaujímalo by ma koľko mala prvý krát:-)

Luxury

silviklh, nie ze problem, len troska rozmyslam, sa mi zda, ze prave prsko mam trosinka mensie ako lave, aj ked neviem ako k tomu mohlo prist, kedze povodne som mala prave vacsie ako lave /ako vidno na fotke :-)/ pisala som aj dr.
citala som si tu starsie prispevky, kde jedna pisala, ze jej dr. podcenil asymetriu a dal jej do oboch prsiek rovnake implose a ze to nebolo dobre, mal jej dat do jedneho viac a do druheho menej.
Mama sa mi na to detailne pozerala a povedala, ze mi sibe, ze to mam super a ze nic nevidi,ze keby som mala rovnake implose v oboch, to by bola asymetria jak bejk, ze dr. to urobil najlepsie ako sa da:-) s prsiami po kojeni je to asi tazko :-(
Leila22, ja s tymito implosmi nosim podprdu plne 75C, alebo 70D, podla strihu aj 75B sa da ale uz mi z toho vypadavaju bradavky. Teraz ked nosim vystrihy, uz si ludia, najme chalani zacinaju vsimat zmenu a padaju otazky typu, co sa mi stalol ze vyzeram uplne inak...a potom ze prsia si nik nevsima...ha

silviklh

leila a u koho si bola v BB,u Cervena?? ak unho,tak ver tomu,ze on vie,co robi!
ja som mala este mensie ako ty,mam 350ml a mam C/D....

leila22

Luxury

a teraz este stale vidis nejaku badatelnu asymetriu medzi prsiami? Ja idem v pondelok na konzultaciu este k dr. Trskovi, lebo sa mi nezda co mi ten moj doktor navrhol v BB, tak preto ma zaujimalo ake skusenosti s riesenim takehoto problemu maju druhi.. a aku podprsenku nosis teraz - kolkatku? lebo ked som dr. Trskovi povedala ze mam navrhnutych 350ml a 330ml a ze by som chcela plnsie C-ecka, tak mi povedal ze pri takom objeme implantatov to urcite nedosiahnem. A pri tom, ten moj doktor z BB mi povedal ze to bude medzi C a D. tak ja uz fakt neviem komu verit.. :(

silviklh

jaaaj,tak teba som mala už pekne dávno danú do priateľov,ale ty si ma stále nepotvrdzovala,tak so mto asi pred troma týždňami zrušila! :D ty ignorant :D

silviklh

takze slepá som :) už som našla.tak ty ides davat tych 300??? mne mama dneska hovori(som mala normalne tricko ,bez vystrihu)."boze ty mas riadny hrudnik".hej mám.a opat pisem ze som rada,ze som nedala ani tých 375