Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Bola som v chirmede a plánujem,že tam pôjdem zas.som s nimi spokoná.-)Už len počkať rok..a ty kam plánuješ ísť a koľko by si chcela?tých 550?

xexenka

Zuleko

tak ked su teraz akurat, uz to bude len vačšie a vačšie :) takze urcite budes spokojna, drzim palce...
a u koho si bola?

Zuleko

Xexenka
Tak som zvedavá,čo mi povie doktorko keď pôvodne mi chcel dať maximum 275:-))ale verím,že spoločne prídeme k niejakému riešeniu.No tieto 390 sa mi zdajú akurát k postave..len ja nechcem akurát prsia ale veľké:-)

xexenka

Zuleko

ved Dr. ti povie, kolko ti moze dat.
ja mam taku postavu, ze aj tie 600ml budu male :D
ale u teba neviem posudit, nevidela som foto ;) tieto 390tky su male na vyzor, alebo len chces velikee :)

Zuleko

Xexenka
Tak ja mám teraz momentálne 390 VP,nagor,okrúhle a určite chcem aspoň 600-650 ml.nech je ten rozdiel vidno,nieže si dám a zase budem musieť šetriť na tretiu opku:-)))

Jajka555
Mám 390 VP nagor..nemal by byť problém,podľa mna ti dajú tých 400 ml,aj keď závisi to od tvojho základu.. a ďalšia vec je to,že v chirmede radšej robia menšie prsia:-)

jajka555

xexenka
to je mile :)) snad mas pravdu. ty mas tu foto pred sfotenu tak skor zo sikma, tak to velmi neviem posudit, mala si aj nejaku asymetriu, alebo v com si myslis, ze bol problem?

xexenka

jajka555

uz som pisala ze niekedy mam stavy, ze to lutujem. niekedy nie, nakolko mam pekny vystrih v topoch bez ramienok, ale ked sa pozriem na prsia bez podprdy, eee :/

mne sa pacia tie origos okruhle umele silikace... skoda, ze ja ten efekt s mojim zakladom pravdepodobne nikdy nedosiahnem.
pri tvojom zaklade budu super!!!

jajka555

xexenka
pozrela som si tvoje foto v galerke, trosku vidno ten jeden ze je vyssie, ale inak su pekne. ja sa tiez trochu obavam, ako to bude po opke, niektore prsia su nadherne a niektore ako zdeformovane. ale nieje to u teba tak, ze by si lutovala operaciu, ci ano?

leila22

Baby, implantat sa nikdy nevklada cely pod sval lebo prsny sval ma odstup od klucnej kosti a upina sa na hrudnu kost pozdlz uponu rebier, takze formuje len taky trojuholnik. Nejde od chrbtice ku hrudnej kosti. Tym padom implantat je vzdy citelny najma zo spodu a boku, kedze tam ho sval uz neprekryva, len vasa vrstva tuku a koza.
A vlnenie je viditelne najma u tych zien, ktore maju tenucku kozu a malo podkozneho tuku, kedze tie kraje implantatu nema co maskovat.
A tvrdost implantatu zavisi od toho akym gelom su plnene, t.j aky je tam stupen kohezivity gelu.. Takze nie je implantat ako implantat..