Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Leus
Kto tu hovorí o nespokojnosti?pletieš si pojmy s dojmami..ja som povedala že som s NIMI spokojná a že tam opäť pôjdem...ale bohužial keď som mala nulový základ nemohli my hneď na hrudník nacapiť 650 ml..

Zuleko

Ak chceš môžem ti poslať foto,jasné dam aj do galerky potom,pozeram zas na tie 695 a je to už strašne veĺa.

xexenka

Zuleko

hej tých 695ml som videla, to je dosť, bo je extra chudá. Mne sa páčia rôzne, aj maličké-kt. by na mne vyzerali hrozne, aj veľké-no na tie si netrúfam.
Ty dáš foto?

Zuleko

Jasne ono na druhý krát ty už pomaly hocičo môžu dať.Len je iné keď máš 250 a dáš si 600 ako keď máš 390 a dáš si 750:-)ja som videla na omlazeni tušim babu čo ma 735 alebo 695 neviem teraz presne a má to dobré urobené akurát je to už asi aj na mňa trošku moc.Mne sa páčia prsia dominiky mesárošovej a aj evkine sú veľmi pekné.dokonca som našla aj na omlazení niejaké 600ml a vyzerali ukážkovo:-)

xexenka

Zuleko

bolo mi to tak povedané, aj som sa vyplašila, že čo to budem mať ;)
teraz som čítala omlazeni-fórum, baba mala 250ml, viac sa jej nezmestilo a na druhý krát jej Dr. v Čechách dal 600ml.

Zuleko

Xexenka
Tak hádam sa tu stretnem o rok obidve maximálne spokojné :-))Takže Eva mala najprv 400 a potom 500?:-)s prvej ruky?:)

xexenka

Zuleko

my sme to len tak rýchlo prekonzultovali s Dr. Červeňom, že potrebujem väčší, min 150ml viac, aby mi ho vložil nižšie, a tým sa mi zdvihnú bradavky. Lenže odchádzam na rok do USA, takže sa mu ozvem z tade, a dohodneme konzultáciu atď. Čiže ja mám tiež ešte dosť času pred sebou. A chcela by som najmenej len s tým aby bol ten efekt, ktorý chcem. Do 600ml sa už bojím, ja som skôr športový tip a už toto bolo nad moje predpoklady ;)