Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambula23

Ahojte, zacala som dost intenzivne rozmyslat nad zvacsenim prs, ale zatial som len v pociatocnej faze a studujem ohladom toho zakroku vsetko co sa da. Pisete tu o galerii- kedze som tu nova, poprosila by som keby ste ma navigovali do tej galerie - urcite by mi to pomohlo pri rozhodovani, ci nizky, stredny, vysoky profil, ci anatomicke, gulate...etc.
dakujem cicusky

Zuleko

Leus
Ospravedlňujem sa ti,zle to bolo načasované a vyznelo to ako keby na moju adresu..takže ešte raz prepáč...

diamond26

Ahojte mohli bz ste mi prosim poradit este ohladom tzch tabletiek norethisteron?Operaciu mam naplanovanu na 5.9 a kedze sa mi posunula menstruacia tak dalsia mi vychadza prave okolo toho datumu...Chcem sa spytat mozem zacat uzivat tie tabletky aj pred operaciou a dat si napr poslednu den pred opkou ??Nebude to vadit ??

Luxury

Vladka, ja tiez odspodu citim tie vlnky ako ty, asi preto, lebo to mame navolno, ale z toho si nic nerobim. Aj mne prsia menia tvar, ked sa nahnem, su velmi makke, co som ale rada, posobia prirodzene, priatel hovori, ze to je super, ze su take makke, ze su fantasticke.
Co ma trapi, tak aj mna pobolieva lavy prsnik,nemozem chodit bez podprdy kvoli tomu,lebo ho strasne citim, ako keby sa este neusadil...No a dalsia vec,akoby som tie prsia mala nakrivo alebo co, jedno mensie druhe vacsie alebo , ja neviem, pisala som aj dr., ale zatial ziadna reakcia.Mozno je to tym, ze ten lavy nie je usadeny, ale ked tak na seba pozeram, sa mi zda, ze je dako nizsie ako pravy, by som potrebovala nazor doktora,len on vie, co mi spravil a co mohol a co nie.