Luxury, Vladka
ach....napisala som tu taky dlhy prispevok ale z nejkeho dovodu sa pri odosielani vymazal....
No dlho som tu nebola a uz nemam vela casu, taklen v rychlosti...to jemne vlnenie om si objavila aj ja...po 5tich mesiach som si to vsimla uplnou nahodou, ked som sa raz zohla a zbadala som sa v zrkadle. Je to zo strany v spodnej casti prsnika, a len v urcitej polohe. Nie je to nic hrozne,ale tiez ma to vyplasilo, tak hned som bezala sem,ze sa Vas na to opytam a vy to tu akurat rozoberate.
Tak asi to bude tym, ze naozaj nemame tolko vlastneho tkaniva a podkozneho tuku, co by to zakrylo. Normalne som sa upokojila, ze nie som sama co to ma...
baby, za 2 tyzdne pridem domov tak potom budem mat uz via casu sem chodit, tak potom pokecame.
Vladka, vies ze ja som nebola z tych co hned po operacii pisali ovacie na svoje nove prsia a stale mam na tento zakrok triezvy nazor...ono nie je vsetko zlato co sa blysti, na nestastie to prinasa so sebou aj urcite obmedzenia, na to si budeme musiet asi len zvyknut, hlavne ze nie su zlozitejsie zdravotne komlikacie. Hlavu hore, co tam po tom jemnom vlneni, akurat si idem obliect nove vecerne saty s holym chrbtom, to je naplast za vsetky tie starosti a bolesti cim sme si museli prejst.
Vsetkym cakatelkam drzim palce.