Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

obmedzenia?
nemozem skakat bez sportovej podprsenky cez svihadlo :-)
nemoze sa po mne tak velmi valat priatel ako kedysi :-)
nemozem nosit vystrih v praci, lebo mi tam vsetci cumia a predtym, ked som tam nic nemala tak mi na prsia necumel nikto :-)
nemozem ist do infrasauny ..a tusim ani do kryokomory..

Zuleko

Bianca003
Ja som po OP 5 mesiacov a žiadne obmedzenie nevidím,plávem bez najmenších problémov,spánok tak isto akurát môžno na bruchu to nieje extra pohodlné ale to sa aj predpokladá že keď je väčší implantát tak s ane brušku nebude dať veľmi pohodlne spať..nemám ani vlnenie,ani žiadne ine problémy.maximálna spokojnosť klop klop klop..akurát,že tie prsia su chladnejšie ako originál prsia inak je všetko rovnaké:-)Ale zrejme u každého je to iné..

bianca003

baby ja neviem no ..aké obmedzenia ,,,?ja osobne som žiadne nepostrehla ,pred 3 dňami bola u mňa maxim 3113 a tá sa teraz na dovolenke potápala do 45metrov a povedala že úplne v pohode a bola aj na tobogánoch asi je to u každého inak ja napr už od 3týždňov kosím aj dvor(kosačkou samozrejme ) :) a robím všetko, už som aj plávala celkom ok to bolo len ešte ma trošku pri tých pohyboch ťahali jazvy ,ale ja aj tak nie som nejak extra náruživý plavec ...ja neviem
baby čo ste dlhšie po ...čo vy na to? máte nejaké obmedzenia?

davidoff

hm..... asi tu je viac žien, ktoré majú nejaký ten aj keď menší problém, ale zase tie čo nemajú žiadny, možno sem nechodia, nemajú prečo.
Ja som pevne rozhodnutá ísť do toho a verím, že bude všetko OK a budem sa len vytešovať s novým dekoltom :)) Niektorá má väčší problém, niektorá menší, niektorá žiadny, je to len na každej jednej, či do toho pôjde alebo nie, či jej to za to stojí. Ja som pevne rozhodnutá že idem do toho a keby aj sa niečo stalo, myslím že môj doktor urobí všetko preto, aby bolo nakoniec všetko v poriadku.

katka33

Luxury, Vladka

ach....napisala som tu taky dlhy prispevok ale z nejkeho dovodu sa pri odosielani vymazal....
No dlho som tu nebola a uz nemam vela casu, taklen v rychlosti...to jemne vlnenie om si objavila aj ja...po 5tich mesiach som si to vsimla uplnou nahodou, ked som sa raz zohla a zbadala som sa v zrkadle. Je to zo strany v spodnej casti prsnika, a len v urcitej polohe. Nie je to nic hrozne,ale tiez ma to vyplasilo, tak hned som bezala sem,ze sa Vas na to opytam a vy to tu akurat rozoberate.
Tak asi to bude tym, ze naozaj nemame tolko vlastneho tkaniva a podkozneho tuku, co by to zakrylo. Normalne som sa upokojila, ze nie som sama co to ma...
baby, za 2 tyzdne pridem domov tak potom budem mat uz via casu sem chodit, tak potom pokecame.
Vladka, vies ze ja som nebola z tych co hned po operacii pisali ovacie na svoje nove prsia a stale mam na tento zakrok triezvy nazor...ono nie je vsetko zlato co sa blysti, na nestastie to prinasa so sebou aj urcite obmedzenia, na to si budeme musiet asi len zvyknut, hlavne ze nie su zlozitejsie zdravotne komlikacie. Hlavu hore, co tam po tom jemnom vlneni, akurat si idem obliect nove vecerne saty s holym chrbtom, to je naplast za vsetky tie starosti a bolesti cim sme si museli prejst.
Vsetkym cakatelkam drzim palce.

bianca003

janika1531xx
ja som bola operovaná u dr.červena mám mesiac po operácii a zatial spokojnosť.
bambula23
kedže si len na začiatku pátrania odporúčam si prečítat toto forum pár strán dozadu tam sa dozvieš potrebne veci a aj prístup do galérie.
pheobe24
ohlasy na pána dr.červena svedčia asi aj o tom ako dlho sa k nemu čaká na konzultáciu asi 3-4 mesiace a na operáciu 6-8 mesiacov ja som čakala rok ale to s osobných dovodov a dočkala som sa :-) ceny sa rôznia závisia od typu implantátu a podobne ... mna to vyšlo 2450eur

pheobe24

Ahojte dievcata, som tu nova...vsetkym vam srdecne gratulujem, ze ste to zvladli..Ja sa uz dlhsie rozhodujem, ze si dam spravit prsia. Ake su vase ohlasy na Mudr.Cervena, kolko ste cakali na konzultaciu ku nemu prip.samotnu operaciu?A aka bola cena?Dakujeeem..:)