Leus,
ty mozno nemas...to neznamena ze niekto iny nemoze mat ale to nevnima ako urcite obmedzenie.
Ja napriklad beriem ako obmedzenie, ze sa mi uplne zmenila citlivost bradaviek. A nie k lepsiemu,ale uplne tk ze necitim takmer nic. Aj ked ta na to upozornia,ze sa to moze stat, alebo ze to moze byt docasne. V mojom pripade nemyslim ze je to docasne a v podstate cely spodok prsnika mam tak trochu necitlivy. Nie ked si ich chytim ja...ale ako to napisat...no proste na nejake sexualne vzruchy.
A naozaj nemam taku fyzicku silu v prsnych svaloch, to zalezi od toho kto co robi...nehovorim o vysavani alebo koseni. Nie je to absolutne obmedzujuce pre denne aktivity ...ale ked zvyham nieco tazsie, citim si imlantat pod tym prsnym svalom...je to normalne, len uz nevladzem tolko ako som pred tym, vytlacit nieco tazke rukami, otvorit vodotesne dvere, alebo nosit na rukach mojho 30 kg psa uz nie je tak jenoduche ako pred tym. A ja vela cestujem..naposledy 32 hodin len letoveho casu plus po letiskach, prekladanie batoziny a kym som dosla kam som mala, 3 dni ma boleli prsia z nadrapovania sa s kuframi. Spavanie bez podprdy..niekedy citim jeden implantat ako taky tlak, kym sa mi usadi pod tym svalom ako menim polohu.
Ako su to veci ktore su logicke po takejto operacii, mozno niekto to citi menej niekto viac, niekoho to obmedzuje v tom co robi menej, niekoho vobec, lebo nic take nerobi...
Moj prispevok bol venovany Vladke a Luxury, nechcela som tu rozburit osiu vojnu ake obmedzenia uz len mozme mat.