Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

daisynka
ja som nieco cez 3mesiace po opke, ani neviem kedy som si to vsimla, len asi tyzden dozadu. ale poviem pravdu, vobec mi to neprekaza.. prsia su nadherne a zas nemame sa kde takto predklanat :)

leus

vladka
ja celkom ok neviem sama ci mam este opuch ci to tak ma byt na dotyk take tvrdsie ci co, 4ho mam kontrolu tak sa spytam...ja mam este bradavky necitlive a take ako "mrtve" ovisnute ,ja len dufam , ze to tak neostane?

Daisynka

drndula

ahoj no ano mam vlnenie mam :( akože ak to ostane take ako to je teraz budem spoko len dufam ze to nebude coraz viac citit :( ako prsiaja som spokojna velmi tvar podla mojich predstav aj vsetko len toto ma teraz trochu trapi.....ty to moc citis ??

dakovna

vladka19, tina33,
ja si ten Lioton zatial na jazvy nedavam, len na prsia. Na jazvach mam este sem tam chrasticky (som len 2 tyzdne po op) a nechcem ich strhavat nasilu, tak na to len 2x denne
davam repikove obklady a necham volne vysusit. Mam tam aj sem tam este vonk. stehy, ktore sa uz rozpadavaju. Ked tie chrasty odpadnu, potom budem aj tam natierat Lioton. Na bradavky davam tu kalciovu mast a je fakt dobra.

tina33

Vladka19

ano dávaj si ten lioton gel aj na jazvy má hojivé učinky.ja si ho dávam na celé prsia a krásne mi odpuchli a aj jazvy mám super po 4týž.opky.