Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Xantipa,

Neboj neprihodia stačí že v nemocnici si príplatime sakra...a he tovuz isté?Ved sestrička vravela že dr má este pokec s riaditeľkou sa potim ozve...tak dufam že až toľko to nebude

lilly1

xantipa163

Bola som na konzultácii u mudr.Toth v BB. Termín opky 12.1.2012 a to ešte nemám doriešené, že či len 250ml pod sval alebo väčšie pod žľazou...prosím radte...

tenda1

drndula

tak to Ti budem kývať v utorok , ja už pôjdem domov , popri Novamede , budem držať palce :-)

Berieš niečo pred operáciou? Neviem či si mám kúpiť ten ascorutin , wobenzym mám iž kúpený dávno :-)

xantipa163

drndula

tak ja mam len "kupene" implose a podprdu...mi sice pani vravela, ze mate cas to zaplatit do polky januara...no urcite, este by v novom roku prihodili 200 euracov ako za operaciu. :-)

drndula

Xantipa,

Ja kramy počítať nemusím mám Mirenu ale liekov a vsrlicoho mám nakupene ešte skor ako Boli kúpené vianočné darčeky ;););)
Ale spať sa mi nedá psychika Je naštrbena

xantipa163

drndula

to mi hovor...ja to mam az o 5 tyzdnov a uz teraz som na nervy...pocitam 100x ci mi dobre vidu kramy, ze musim kupit ascorutin a mozno aj wobenzym. A to nevravim, ked na mna moje dieta zakasle...som ako Michael Jackson...najlepsie rusku nosit, nech len preboha neochoriem a sa to neposunie. :-)

mia_31

barborka

a mohla by si mi poslať heslo a údaje čo treba? fotku som ti už poslala aj z informáciami, keď pojde pridáš...

drndula

Xantipa,

Aj Ja dom preto brala ešte skorší termín lebo Neviem či mne aj za tie necelé dvavtyzdne nepreskoci na nic iné nemyslím...a bojiiim sa