Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Ejush,

Neviem možno majú voľno t alebo musíš byť len trpezlivá a skusat ďalej.na nete majú pevnú link,u skús tú...uz Neviem ako by som tí poradila no...:(

drndula

Tenda1,

Ja idem do BB j Červenovi na pol ôsmu tam mám byť ale kedy a koľko nad bude v ten deň netuším.dufam že čo najskôr Nech tam nesaliem tým čakanim...

tina33

Tenda1

neboj horšie ako pôrod to nieje.a ja som ho mala vybavený.Aj mna operoval dr.Očenáš a som velmi spokojná z velkosťou,tvarom aj znamienka pri prsku mi vybral je zlatý a zatiel konštatujem že má zlaté ručičky. :-)))

tenda1

drndula

a kde ideš Ty ? mňa ide robiť vo Zvolene dr.Očenáš , idem hneď ráno na 8.00
tak budem na Teba myslieť v utorok :-)

barbora10

dievcata nepotesim vas,ale je nejaka porucha na rajceti a nedaju sa mi pridavat foto,zrejme je to nejak pretazene,tak skusim zajtra.

a co sa tyka anatomov,tak aj pri nich sa vyskytuje vlnenie.aj tu na fore uz dievcata pisali,ze mali vlnenie s anatomickymi:(

tina33

Vladka19

Daisinka

môžeš si natierať aj jazvy ale v smere rezu,nie okruhlo.prsia mi kazal dr.kremovať kruzivími pohybmi aj taku malu masáž budu mať-a tak mi po tomto pokne meknu prsia.Dievčatá ked máte to vlnenie som zvedavá aku zn.inplantátov máte?a či pod žlazou alebo svalom.