Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

arri

nie, kojenim sa mi nezmenili a to som ich mala pod zlazou, kde je vacsie riziko poklesu, kedze to skoro nic nedrzi. Kojila som dlhe a casto, maximalne sa mi parkrat upchali mliekovody, ale to sa rozmasirovalo. Takze som ich ani nejako extra nesetrila. Fakt je ale, ze ja som mala strasne male, len 150ml. Pred rokmi sa nedavali bezne velke.

arri

xantipia
zmenili sa ti kojenim neak tie prsia? Ja mam od aprila 400VP pod svalom a s priatelom by sme chceli mimco a ked sa bude dat urcite chcem kojit ;-)

leus

vladka
ano, natieraj si, tu niektora spominala ,ze Dr.ocenas povedal ze ma podobne zlozenie ako contratubex, takze jezvy hoji

sisente

rita149
no ES mam veru, a daj konecne tie foto uz :). Este sa mi zda pravy trosicku iny, ale dufam ze sa to spravi, som inak velmi spokojna :))). Konecne mame po tom, uz to prebolelo, uz sa len tesit :). Vcera som bola na Besenke, tak som si vsimala tie pohlady ;)))).

lilly1

rita
mám 174cm, 55 kg, doktor mi navrhol 250-280ml...povedal, že mi to zväčší o jedno číslo podprdy, teraz mam cca A , niektore aj B...moja predstava bola plné C

lilly1

rita
mám 174cm, 55 kg, doktor mi navrhol 250-280ml...povedal, že mi to zväčší o jedno číslo podprdy, teraz mam cca A , niektore aj B...moja predstava bola plné C

rita149

sisente

ja som bola v tom ze ma s nagory neviem prečo.ty mas uz uasadne tie prska oby dve? som zvedava na foto nove :-) dam aj ja konecne.

rita149

lilly1

ahoj, nenapisla asi ake mas miery cez prsia. ja mam tiez 300ml a niektore baby aj 490ml :-). ale ja som z´tiez chuda a viacej sa mi nezmestilo a nie su male.

a co sa tyka pod zlazu alebo sval. tak ja osobne by som si nedala nikdy pod zlazu, racej si dam mensie a budem si viac ista ze je to lepsie ako pod zlazu, tiež by som sa bala tej kontraktury aked mas malo tuky alebo malu zlazu tak si to tak nedavaj, ale to ej len moj nazor.

xantipa163

lilly1

ahoj.
Ja som mala 15 rokov pod zlazou, v podstate bez problemov, ale potom neskor sa zacalo diat nieco ako zacinajuca kontraktura. Mudr. Jezovitova mi povedala, ze ked su pod zlazou, je vysoka pravdepodobnost kontraktury. Tak je na tebe, ci zvolit mensi implantat, alebo to mat pod zlazou.
A co sa tyka deti a kojenia...ja som kojila 2 roky, nemala som problemy, ani ziadne zapaly, nastastie, ale pri kojeni moze vzniknut zapal(mastitida), bezne sa to stava pri kojeni a vtedy vraj ten zapal moze prejst aj na implantaty, ked je to pod zlazou. Ked je pod svalom, tak nie.