Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

vladka19

No jo je to tak ked sa predklonim a šahnem si zospodu na prso tak citim vlnenie vidiet to nieje len citit.....:( dufam ze sa to nebude nejako viac prejavovat lebo sak mna slaktrafi potom asi....

leus

ano povedal mi ze teda cez den si mozem davat aj normalnu ale na noc nosim stale tuto asi jednu alebo dve noci som spala bez nej...

jajka

a tebe sa to kedy prejvilo od opky...mne tak ked mi zacali mäknut tak som to zacitila...ja som 7 tyzden po op a ja mam pocit že mam tie prsia už celkom aj faj mäkke...

vasen09

ajka 1988
to,ze ti doktor chce vkladat anatomicke cez pazuchu,je len plus pre teba,ide o to,ze kad sa vkladaju okruhle,je jedno,ktorou stranou su nahor,alebo nadol,kedze su okruhle,co naopak pri anatomickych jedno nie je,slzou musia ist nadol, preto doktori volia rez popod prsia,je im jednoduchsie to vlozit tadial,preto to radsej roia tak, tiez som sa na to pytala doktora,presne takto mi to vysvetlil, takze bud pokojna a tes sa,ze budes jedna z mala,ktora bude mat anatomy cez pazuchu :))

lilly1

Ahojte, tak dnes som bola na konzultácii a mudr. mi povedal, že ak chcem implantáty pod sval, tak mi môže dať cca 280ml, lebo že mám krátke prs.svaly, a ked chcem väčšie, tak len pod žľazu, ale že to mám zas málo podkožného tuku..mám z toho zmiešané pocity, lebo ked tu čítam, že tu máte niektoré 350-400ml, či nebudú moc malé...Mám 174 cm, 55 kg..
Má tu niektorá z vás implantát pod žľazou??

tina33

Tenda1

neboj všetko dobre dopadne,ja som taky poserutko a tiež som sa neskutočne bála,pripravovala som sa na brutálnu bolesť a vôbec to nebolo také strašné a to mi ver ja som taká že ked ma pichne v kolene tak už umieram,ale toto ma prekvapilo,cítila som tlak na hrudi a štípanie a to mi popri tom robili aj lyposukciu a som tu a vytiešam sa z prsiek,neboj ked si sa na to dala a rozhodla tak hrdo do toho.držím palce.

tenda1

vladka19

ahoj , ja by sommala mať tiež 390 nagor , anatomické , tak dúfam , že budú ako Tvoje :-) , pekne spravené

tenda1

Ahoj baby , tak dnes som bola na predoperačnom vyšetrení a už začínam panikáriť :-) , termín mám 9.1....Idete niektorá tiež začiatkom januára?