Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

tenda1

ja kupujem aj ascorutin, aj wobenzym.
Ascorutin odporucil Cerven, tyzden pred operaciou, tak asi to ma vyznam a s wobenzymom mam uz skusenost po inej operacii, fakt pomaha.

lilly1

Ako tu čítam, vy tu všetky máte a budete mať imploše pod sval??!!! No super,,,na jednej strane by som chcela čo najprirodzenejšie - čiže pod sval, ale zas na druhej strane, ked už som sa konečne k tomu odhodlala(hlavne môjho manžela!), tak by som už chcela také nech stoja zato! A nie, že len o číslo väčšie...čiže B slabé C...

xantipa163

lilly1

ja by som ti radila radsej mensie, ale pod sval a to mne pod zlazou vydrzali roky.
Je tam to riziko kontraktury, je to dost napohmat citit, ked schudnes aj vidiet.
Mam obvod hrudnika necelych 80cm, co nie je az tak malo a napriek tomu, ze som mala male implantaty urobili pekne prsia, takze pri tom, co ti doktor navrhuje pod sval, by to malo stacit na pekne, plne prirodzene vyzerajuce prsia.
Je to ale na tebe.

xantipa163

drndula

no ja neviem, ja som sa len stadialto dozvedela o tom pokece, ja stale dufam, ze to znizia. Mne sa to predrazi uz len tym, ze nie som z BB a okolia, takze aj cesta nieco zhltne, nejake ubytko nablizku...

tenda1

tina33

ano je veľmi milý , ja som rada , že idem k nemu...ja som rodila cisárskym , takže brucho rozrezané na 10 cm a dalo sa vydržať tak hádam toto nebude horšie ...a narkóza bola v pohodičke...