Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

čaute kočky,

tak aj ja už som späť zo sviatkov.už som poslala aj fotku Barborke, tak hádam čoskoro uvidím tie vaše krásne prska a vy možete posúdiť tie moje, že čo s nimi :)

lilly1

Baby mate niektora implantáty pod žľazou?? Doktor mi povedal, že pod sval sa mi požadovaná veľkosť nezmestí..
Aký je medzi tým rozdiel??
Neviem či sa mám nato dať, pod tou žľazou..

barbora10

dievcata dnes vybavim vsetky maily,teraz cez sviatky som viac odcestovana ako doma,takze nemam cas na pc,ale dnes vase maily vybavim.

sisente

rita149

ja mam ES, mne co navrhol to som nechala, ja sa do toho aj tak nevyznam, tak som to vobec neriesila. A moja poziadavka bola, hlavne prirodzene :), a teraz su nadherne, zmaknute a aj tak pekne sa usadzaju...

drndula

ajka1988,

barborka bola preco do 28.nebola online, ale pisala sem ze uz je back, tak ako bude mat cas hned sa do svojich restov pustii..:D

drndula

daysinka,

tebe sa to tam teiz vlni??inak som pozereala tvoje fotky, mala si ich tam pekneee..ake mas?

zmenilo sa heslo, kontaktuj barborku, ona ti ho napise, bolo to nutne z dovodu individui co sem chodili a sa tu trapne prezentovali..:D Barborka bola odcestovana do 28, ale pisala ze hned ako bude moct vsetko dozenie tak cakaj Pa

ajka1988

dakujem dievčatá za vysvetlenia. Ste ma upokojili. :) aj sa teším nejak to zvládnem aj s tými skúškami. Uvidím. Skúsim si aspon o týždeň posunúť termín nech mi ho vymenia s niekym. Hadam pán Dr. bude ochotný.
Inak neviete kedy mi príde odpoveď čo sa týka galérie? poslala som foto na kendra10@centrum.sk a stale mi nič neprišlo :( Ďakujem.

Daisynka

Baby ? Inak mame nejake new heslo do albumov ?? lebo mi nejde to stare....ak jo poslite mi do mailu miha2210@azet.sk dakujem