Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

lilly1

tak to potom neviem, ale aj tak by stalo za to, aby to posudil aj iny, ako len jeden doktor...hlavne ked mas pochybnosti.
Chapem, ze to chces mat uz za sebou, ale asi ich chces, ak sa zadari, na cely zivot, tak nech si si 100% ista, ze si sa rozhodla spravne.
Ja som cakala na operaciu u Cervena skoro 9 mesiacov, som si za ten cas kopec veci pozistovala, konzultovala s nim, aj so sestrickou...a stale mam kopec otazok,,,,a to uz viem o com to je

xantipa163

drndula

hej? to mne nehovorila, ja som sa ani na wobenzym nepytala.
Ale vezmem pre istotu zo sebou, uvidim, co povie doktor, vsak uskodit nemoze, mne dost pomohol aj po operacii, aj pri zenskych veciach...

lilly1

xantipa163

no vieš, okrem toho, že mám ževraj úzky hrudník (70cm), výška 174cm, váha 55kg, mám od malička vpadnutý hrudník (nič viditeľné, len mám medzi prsiami jamku), mám aj kratší prsný sval. Takže keby tam chcel dať aj väčší imploš, tak by to nešlo..

tenda1

drndula

ja budem mať nagor 390 ml anatom pod sval...dúfam , že nebudem ako Pamela:-(

a pravda , že kývať asi nebudem :-) to som zabudlaaaa , jaj to bude horor , ja teraz stále sledujem , že kde všade používam prsný sval a vizerá to tak , že všade a najhoršie bude , že nebudem môcť šoférovať a neviem ako s detmi , ako budeme fungovať doma

drndula

Tenda,

Ascorutin pred opkou na odporucanie dr.červena ale weobenzyn neodporúča tí my sestrička dokola opakovala...tak neviem

xantipa163

lilly1

a bola si len u toho jedneho chirurga?
Nie je zle pocut viac nazorov, mozno by ti iny doktor, ini doktori povedali nieco ine...kokos ked si vezmem ze baby z nijakych prs, sli postupne do 600-700ml implantatov a nemali bohvieaky zaklad...