Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

ale samozrejme sme spolu emailovom kontakte, povedal, že sa ho ešte môžem povypytovať..operovať ma bude o 15,30h. takže pred opkou s ním budem ešte konzultovať..

lilly1

tenda1

ja som až z trenčianskeho kraja..a pravdupovedieac mala som ho doporučeného od kamošky a spravil na mna fakt dobrý dojem..získal si moju dôveru..nakoniec sme sa dohodli, že sa mi tam bude snažiť vložiť čo najväčší imploš, len aby dobre vyzerali. Že ak to nepôjde pod ten sval, tak by mi to vložil pod tú žľazu..Takže ja budem vedieť až po opke, akú veľkosť a kde mi to dal...najlepší bol môj manžel, ked sa ho opýtal, že či by aj on nemohol byť pri operácii:)))

Mata221

lilly1

ja som mesiac po OP a mam 240 ml pod sval. zaklad sice ziadny, ale okolie hovori, ze su akurat, vyzeraju uplne prirodzene ako moje :) neviem ako si na to so stavbou tela, lebo ja som malinka 161 cm, 42 kg a pod prsiami mam 63 cm, takze mne tie 240 ml bohate stacili, ani mi viac doktor nenavrhoval a to hovoril este o 225ml, ale potom ze dame 240 ml :)

zajacik_006

lilly1
tenda má pravdu,skús aj Očenáša. Ja som bola tiež u neho a ked som mu hovorila,ze chcem prirodzené,tak mi najskôr navrhol 260 alebo 280ml už si presne nepamätám,vraj to budú také väčšie dvojky a ja som mu povedala,že také v push podprde mám. Tak sme sa dohodli na 330ml a som veľmi spokojná. Tak ak si z BB,skús ešte jeho.

Ninaa

Lilly1, ja mám vpadnutý hrudník tiež ani som o tom nevedela, len dr. pri konzultácii mi to povedal a práveže mi odporúčal väčšie implantáty, vraj kvôli vpadnutému hrudníku nebudú vyzerať veľké.Určite nechoď pod 300 ml a rýchlo investuj do ďalšej konzultácie u iného dr. aby si si to potvrdila a neľutovala.

tenda1

lilly

a nechceš skúsiť Očenáša , on je tiež v BB , určite nebudeš dlho čakať , ja som bola pri ňom 20.11. a mohla som ísť na opku aj skôr , len som nechcela pred sviatkami

a je nás tu viac čo už boli pri ňom a sú spokojné

tenda1

lilly 1

ja neviem či sa to dá dáko porovnávať , lebo tie veľkosti sú na každej babe rozdielne , niekde by som povedala , že baba má 400 ml a sú to 250 , tak neviem , ja som mu ukázala obrázok , že akú mám predstavu a podľa toho sme sa dohodli , nechcela som nič prehnané , ale ani malé , lebo to mám teraz a keď už budem trpieť , tak nech viem prečo :-)

tenda1

lilly 1

ja mam 162 cm a 60kg , 76 pod prsiami a ja mám krátky hrudník , najskôr som mala navrhnuté Mentor 375 ale tie sa mi zdali malé , tak ma potom na druhej konzultácii ešte raz pomeral a povedal , že sa zmestia aj 390 nagor , oni by mali byť širšie a že to bude pekný dekolt , tak sa už nevieeeem dočkať