Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

drndula

dakujem pekne, ale som mysela ze si uz reagovala na nove foto, ale som si vsimla ze este nie su... Teraz su ovela krajsie ako na tych co su uz v albume :))), ved ked Barborka prida, mrkni ;)

Ninaa

Nela111,
dr. sa čudoval, že mi to nikto doteraz nepovedal. Ono to nie je vidieť, akurát ma napadlo, že ma na aerobiku alebo pilatese často upozorňujú, aby som sa vystrela, vyzerá to asi, že sa hrbím. Ale ináč nič, prsia aj na vpáčenom hrudníku vyzerjú pekne:D

Nela111

Ninaa
Aj ja mam vpadnuty hrudnik! :( Sranda je, ze si tu jamku medzi prsiami vsimol az moj priatel, aj to asi len 1-1,5 roka dozadu. Ja som si to za cely zivot nikdy neuvedomila, a to som sa zvykla kukat do zrkadla.. :) Inak, to zvykne akoze byvat od narodenia, ci sa to nejako urobi pocas zivota - nevies nahodou?

Nela111

lilly1
Ja by som sa lekarovi, ktory ma taky pristup, ako si opisala, nedala operovat! Podla mna by mal dopredu vediet co ti ide robit, kam umiestni implantat. Skus ist este na konzultaciu k inemu doktorovi, napr. Cerven, Trska, Ocenas.

xantipa163

lilly1

tomu nerozumiem...ze AK TO NEPOJDE POD TEN SVAL..lekar musi dopredu vypreparovat kapsu, kde sa bude vkladat implantat. On nemoze urobit, ze da pod sval, povie si ze, tak toto nie a da to pod zlazu. Takze tiez sa len z vizualnej stranky musi rozhodnut, predtym, nez zacne rezat...to moze aj teraz, ci?
Mne nepride profesionalne, ked si lekar nechava nejaky vacsi priestor, co sa tyka velkosti implantatov a to aj ked uz vie, kam ich bude davat.
Ja viem uz teraz, co tam budem mat, robili sme kompromis na konzultacke.
Nie vtedy, ked ja som v inych dimenziach(narkoze) a on o mne rozhoduje bezo mna. Zobudim sa a...PREKVAPENIE!!!
Cim menej pri operacii do teba "rype", tym menej problemov potom, mozno preto Cerven nemusi davat dreny, lebo robi setrne a neskusa ci je lepsie to ci ono.

zajacik_006

tenda,lilly
Očenáš robí aj v Púchove,teda pre tie dievčence,ktoré to majú bližšie,napr.tie od Trenčína

Ninaa

Lilly1, ak by mne dr. povedal, že až pri operácii zistí, kde sa implantát bude dať vložiť, minimálne by som zaváhala v jeho profesionalitu. Predsa dr. volí operačný prístup pred operáciou a nie počas. Mal by mať skúsenosti a vedieť pri konzultácii vysvetliť pacientovi čo sa dá a čo nie. Treba voliť tých najskúsenejších dr. čo poznáme aj podľa poradovníka. Kto je ochotný nás zajtra zoperovať asi veľa pacientov nemá a ani nemal. Nechcem ťa zneistiť ale tu ide o vážny zákrok, ktorý keď sa nepodarí urobí človeka nešťastným a prinesie kopu problémov. Vyberaj a porovnávaj, zisti referencie!