Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

katka54

kde si objednavala v Siklienke?
doktor určite nebude mat mensie v sabe. riesi sa to tak ze v siklienke im poveiš aby ti posleali aj vacu aj mansu velkost ale zaplatiš len jedny a tie nepouzite sa vratia.

Katka54

baby, ja mám mesiac a pol do opky a už ma opäť chytajú stavy, či 305-ky anatómy nebudú moc veľké. :(

Neviete, keď si objednám tie moje 305-ky, či tam Dr. bude mať k dispozícii aj menšie?

leus

daisynka
praveze nemam, reaguju na vodu, na chlad...ale nie na dotyk, to necitim vobec a su take ovisnute ako "mrtve"

Daisynka

leus

Praveze neukazovala na vsetko som sa opytala len na toto som totalne zabudla !:( ale tak on mi prsia ohmatal cele tak asi nic necitil lebo to fakt len ked sa tak predklonim....no a bradavky hej ja som ich mala uz po opke uplne v poho ziadna zvysena citlivost ani necitlive take normal....mozno chvilocku zo zaciatku divny pocit...ale inak fajn...ty mas citlive ?

leus

daisynka
ja nejdem s podprskou spekulovat kym nebudu normalne usadene, teraz nosim sportove tie mi vyhovuju....a ty si to vlnenie ukazovala doktorovi na kontrole?A ty mas bradavky ok?

Daisynka

leus

Hej hej mna tiez teraz posledne dni pravy prsnik tak nejak pobolieva stipat zatial nie ale taky akoby tlak citim v nom obcas...ale to je asi normalka predsalen je to stale v procese hojenia :)a ty uz si si skusala dat aj normalnu podprsenku ? lebo mne uz sa celkom dobre aj zmestia do kosikov predtym mozno dva tyzdne do zadu sa mi este nedali:) nedalo sa snimi tak dobre manipulovat

leus

daisynka
no tie jazvy mam aj ja na nejakych miestach tvrdsie/nie cele, lebo ja som si robila tlakovu masaz :P/ dufam ze som si to tam tym nedodrbala a stale si ich natieram , lave prso mam stale vacsie a prsia ma dva dni dako pobolievaju, stipu ci co teba nie?

Daisynka

vladka19

Mno jo citit to je jamam nagory.....ako viem o tom len ja keby nepoviem frajerovy nech si ohmata tak si to nevsimne...ak to ostane len takto tak v poho len ako som pisala dufam ze to nebude viac a viac vlnive :(

Leus

ja si to zasa nahmatam smerom spod pazuchy z boku....a tie jazvy mam tvrde strasne a este aj nejaku tu blbost zvnutra jazvy co sa pol roka bude rozpustat ach

jajka :) tak to je fajn ako ide o to ze ja sa venujem modelingu a hostesingu a mne by teda dost vadilo keby to nedajboze bolo vidiet mna to skor preto tak znepokojilo :(