Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

xantipa163,

áno, idem aj ja k Červeňovi. Toto odporúčanie je v tých papieroch, kde je písané, že čo si máš so sebou priniesť. Taký A4 dvojhárok, volá sa to Informačný list pred anestéz. výkonom, je to na druhej strane v bode a).
Ja tiež prinesiem celú zdravotnú dokumentáciu, s tým nebude problém, tak dúfam, že im to bude stačiť. Teraz som si to čítala a vidím tam ako prvé lekárske odporučenie a hneď za tým je zvýrazneným písmom napísaná na zdravotná dokumentácia..

Ty máš kedy operáciu?

suzie3

caute baby, co je s nasou galerkou? dlhsie som tu nebola, len viem ze to po Live prebrala barbora... su nejake nove pristupove hesla??

xantipa163

Katka54

ty ides ku komu? K Cervenovi? Vo februari?

Ja idem k nemu a mam v papieroch od neho, ze treba priniest zdravotnu dokumentaciu(komplet kartu) od vseobecnej doktorky, resp.vypis z karty z jej peciatkou a podpisom. Mne da ta moja celu kartu do ruky. Neviem ake ine potvrdenie okrem kompletneho interneho a tej karty potrebujes...

dakovna

lilly1,
baby ti tu dobre radia, aby si skusila este ineho Dr. Podla toho, co pises sa to ani mne nezda.
Ja som jedna z tych, co boli na opke u Dr. Ocenasa v Puchove. On robi aj v Nitre ako ti uz niektora radila. Cize, si mozes vybrat kde pojdes za nim, ak sa rozhodnes pre neho. Ja som 2 tyzdne od opky a som max spokojna s nim aj s vysledkom opky. Platila som za vsetko vratane podprdy 2850€.

Katka54

Inak, v tej dokumentácii a pokynoch pred operáciou sa píše, že si mám priniesť lekárske odporučenie - to aké odporučenie mám priniesť?

Daisynka

leus

Hm to je zvlastne ja zas ked si ju na noc dam tak ma to tak prestane ale tiez mi to tak stlaca tie prsia k sebe moc aj ich tak spuči :)

Katka54

rita149,

ešte som neobjednávala, tento týždeň sa chystám. A áno, v Siklienke ich objednávam. Myslíš, že sa dá s nimi takto dohodnúť?

sisente,

už aby som to mala za sebou. :) A práve si pozerám galérku a inak, budem úprimná, keď vidím niektoré baby ako im spravili prsia, tak mi je z toho smutno.. Ty ich máš pekné, aj Rita ich má pekné.. Len mňa doktor nejak špeciálne nemeral, nepozeral, aké mám prsné svaly, či sa mi tam ten implantát zmestí a koľko vlastne ml sa mi tam zmestí. Chytil ma len za prso a povedal, že ideálny základ a prsia pre operáciu, že budem mať pekné prsia. :) No, neviem, či je to dosť..

Daisynka

leus

Hm asi to chce este cas mozno su nei nejake cievky este zregenerovane ja si napr necitim z vnutornej strany lavy prsnik taky kusok smerom dolu....je to taky zvlastny pocit ale uz som tu nejakej kocke citala ze tiez si necitila ale zeto preslo po par mesiacoch a zacala si citit prsia vsade