Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

monny3,

nie, PK sa to netýka. To sa zvýšil poplatok za lôžko v BB. Necelých 200€ naviac za 1 a 1/2 dňa. :/

tenda1,

super, držím palce :), ja idem za mesiac a pol, 13.2., ale aj to utečie ako voda a budem sa tešiť čoskoro s vami.:)

monny3

mia31
bola som v galerke,ale pri tej zmene s heslom sa moje foto vytratilo,ved sa vidime 21.1.uz sa na teba tesim...

davidoff
prosim ta, posli mi na email 33nikusa33@azet.sk tvoje foto pier pri
druhej davke,dakujem

Dievcata, prajem Vam vsetko najnaj v novom roku.

tenda1

katka 54

...Katuška , budeme mať kráááásne prsíííčka :-)...konečne :-)

Ty kedy ideš? Ja za 8 dní huráááá!!!!

mia_31

baby všetko dobre v Novom roku vám želám...

monny

ty si v galerke? a nie zvýšenie sa ťa netýka ,jasne mi to povedali na konzultácii v PK.

bambulkova

kočky-i ja Vám prajem všetko dobré do nového roku-tým, čo máte po opke rýchle zotavenie sa a nám, ktoré to ešte len čaká (ja leto...už sa neviem dočkať..)-pevné nervy, odhodlanie a všetkým za kopec zdravia a lásky, bo tieto dve veci sú v živote najpodstatnejšie!