Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

Lucy1990

dakujem pekne, no mam tolko, ja dost sportujem, mam celkom aj take svaly :))) co velmi nevidno na foto, ale asi budem mat tazsie kosti, kym som nesportovala, tak som vazila 47, ale ako som zacala, mam tych 50-51.

Lucy1990

Sisente

Velmi pekne ich mas spravene, u koho si bola? Inak odveci, kde si ty nabrala 51 kg? :-)vzhladom k vyske by som ti tipla menej :-)

Ja by som velmi chcela gulate implantaty, ale vzhladom k tomu, ze po kojeni ich uz nemam pevne, tak budem musiet ist do anatomov, takze som rada, ze aj anatomy sa daju spravit tak, ze tvar je takmer na nerozlisenie s gulatymi vid napr. sisente, alebo nin :-)

A inak vladka19 uz si posielala fotky do galerky? Som na teba veelmi zvedava :-)

Lucy1990

Sisente

Velmi pekne ich mas spravene, u koho si bola? Inak odveci, kde si ty nabrala 51 kg? :-)vzhladom k vyske by som ti tipla menej :-)

Ja by som velmi chcela gulate implantaty, ale vzhladom k tomu, ze po kojeni ich uz nemam pevne, tak budem musiet ist do anatomov, takze som rada, ze aj anatomy sa daju spravit tak, ze tvar je takmer na nerozlisenie s gulatymi vid napr. sisente, alebo nin :-)

A inak vladka19 uz si posielala fotky do galerky? Som na teba veelmi zvedava :-)

Lucy1990

Ahojte, uz sa mi to celkom blizi, 5.2. mam druhu konzultaciu v PK, kde sa uvidi, ci budem potrebovat modelaciu, ale celkom sa mi prsia upravili od septembra, tak hadam to ani nebude potrebne. A 16.2. mam termin v BB, ale tajne dufam, ze sa nieco uvolni tu v PK :-)

Mia 31

Ahoj, pisala si, ze ides k Mudr. Cervenovi a bude ti upravovat trochu kozu nejakym inym sposobom - uz si neviem spomenut - ako ste sa dohodli? Ja som na tom podobne ako ty, len s trochu mensim zakladom. A aku velkost ti navrhol?

My sme sa v septembri bavili o ES 515 ml anatomickych.

margareta123

baby z chirmedu

pocujte, bolo potrebne aby ste aj vy doniesli nejake odporucanie od svojho vseobecneho lekara, ak ste si davali robit predoperacne v chirmede?

drndula

Sisente,

Ja mám chvalabohu Mirenu takže mne sa menzes oblúkom vyhýba ale zdá sa mi že to tu uz niekto riešil...pre narkozu to mala rozhádzane a chodilo jej to všelijako...časom sa to má upraviť,pokiaľ máš pravidelnú...uvidíš

sisente

baby- tie co ste pred op nebrali antikoncepciu, nenarusil sa vam po tej narkoze cyklus? Ja som mala dostat v den op, tak som 2 tyzdne pred op sla na vyvolavacku, do 3och dni som dostala, ale potom den po operacii znova a trvali dlhsie ako obvykle, no a teraz mi to uz meska tyzden... Mala ste to niektora rozhadzane par mesiacov??

tina33

Dievčatá

Prajem Vám vela zdravia po celý rok aby sa nám krásne zahojili prska a tie čo máte pred nech Vám to dobre dopadne.Všetko len to najlepšie a vela dobrých ludí okolo seba.