Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

xantipa

normalne si bola zaheslovana ako kazda ina,tak neviem,preco to ukazovalo ako verejne.dala som vymazat a este raz vytvorit album a uz to je vporiadku,tak dufam,ze to viackrat nespravi!

barbora10

xantipa

chybu som nespravila ja,ale rajce.vzdy tak pridavam foto,neviem preco vas nezaheslovalo,ale uz vcera to tam riadne blblo,takze ja za to nemozem:(

idem to tam vymazat a nahodit este raz a uvidim,ci to spravi znovu.

dakovna

Kocky,
prajem vsetkym veseleho Silvestra a uspesny Novy rok 2012.
xantipa163,
chapem ta uplne. Ani mne by to nebolo prijemne. Barbora to coskoro urcite napravi.

sisente

drndula

tak to je jasne ze ta odfotia, ale pockaj ked budes domka a uz zahojena a moct skusat veci, urcite to zvladnes aj sama pred zrkadlom :)))

dakovna

tina33,
dakujem :) aj ty mas pekne spravene. Pan Dr. Ocenas je super :)
Ja teda este radsej pokracujem s repikovymi obkladmi. Pokial ide o tie vnutorne stehy, tak Dr. mi na kontrole spominal, ze mam vonkajsie aj vnutorne stehy a ze sa maju casom rozpadnut. Vonkajsie uz mam prec a vnut. este asi nie. Ono tie vnut. nevidno, len ked sa nahnem do strany, tak to vyzera, akoby som mala pod jazvou pod kozou take 2 zilky smerom nadol. Vsak vo stvrtok mam ist este na jednu kontrolu k Dr., tak sa ho na to opytam.

sisente

baby, co mate tie foto zverejnene, podla mna za to nemoze Barbora, vravela vcera ze sa nedalo pridavat, tak sa tam asi nieco dototo... Tak len pockat, kym sa k nej ten mail dostane a aj ked za to nemoze, je jasne, ze odstranit to moze len ona. ale su tam len prsia, nastastie nie aj tvar, tak ziadna panikaaaa :(

xantipa163

mia 31

uz je vidiet len moja. :(((
Bola tam verejne aj tvoja este od jednej baby.
Ja len nechapem preco je tam stale ta moja?

Barbora 10
poprosim ta o jej vymazanie!

mia_31

baby a koho fotky sú ešte vidieť okrem xantipa163?
ja som napr. včera poslala aj moju ale neviem sa tam nikde nájsť. tiež som chcela kuk fotky rita149 a neviem nájsť :(

drndula

Sisente,

Pochopila si ;)

Nech má tam odfotia aj pred aj po.a potom asi až na konzultacii..nech sa nemusím trápit Ja sama je to ine a pohodlnejšie.;)