Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

drndula

nepochopila som velmi o co ti ide :) Myslis ci fotia u Cervena pred a po operacii? Podla mna ak si priniesies fotak, tak ta na poziadanie zvecnia urcite. Ci nieco ine si myslela???

drndula

Cervenove kočky,

Ako Je to s fotenim automaticky dotiahnu mojim fotakom ci len na požiadanie a kedy?iba na konzultácii či aj pred a po operácii AK by som chcela...diky

tina33

Dakovna

Ahoj vieš čo ja to tam také nemám ja tam mám len tenku čiarku po reze na pravom prsu už nemám žiadne chrasty a na lavom ešte trošku,repík si prikladám sem-tam ako ma napadne aj za chvílu si idem dať už ho mám zaliaty:o)ja si ho budem dávať dokedy tie jazvy nebudem mať začervenalé-nemám tam zápal len su také ružové a stým repíkom nič nepokazím.No a potom si ich natriem liotonm.Vydela som foto a že peknéé určite si spokojná.musíme uznať že je to tisíc ajedno čo sme mali pred a teraz.Ja mám 350ml šak som spokojná ale ako píšu všetký mohla som isť do vetšieho ml.ale dr.neodporučil.neva aj tak sa mi páčia velice.

dakovna

tina33,
cauko ako dlho si si davala repikove obklady? Mne dnes odpadli posledne chrasticky a neviem, ci mam pokracovat s tymi obkladmi, alebo staci uz len Lioton.
Chcem sa ta este opytat, ja mam este stale tam tie vnutorne stehy. Vidim si ich po rezom, ked sa tak nahnem na bok su tam pod kozou take 2 pruzky, akoby nite. Mam to aj pod druhym prsom. Je to take zvlastne, ked sa tak nahnem do strany silnejsie, tak citim z toho taky tah. Ako dlho si to tam mala?

Katka54

baby,
ja viem, že to nie je príjemná situácia, ale nestresujte sa. Nemáte tam tváre a hneď ako sa Barborka k netu dostane, tak to určite dá do poriadku.. Neurobila to náročky. Spomínala, že ten rajce.net nejak blbne, tak to možno má niečo s tým spoločné..

Katka54

xantipa163,

asi máš pravdu s tým odporučením.. Ja som ešte nikdy neabsolvovala žiadne predoperačné vyšetrenie, tak nemám ani tušenia, že čo všetko dostanem do ruky..
A máš pravdu, spýtam sa pre istotu na to sestričky.

Katka54

Lilly1,

ja budem platiť po zvýšení 2945 a to mám anatomické ES, 305 ml.
Ale tak ja to nemám u Očenáša, ale u Červeňa. To len aby si si vedela porovnať..

Baby, viete si predstaviť, čo by sme za tie prachy všetko mohli mať? :)
Ale asi všetky vieme, prečo do toho investujeme..

tenda1

lilly1

ja budem platit 2890 , vsetko spolu , nagor anatomicke 390ml pod sval...a za konzultaciu som neplsatila nic...ani v mediclinik ani v Essure clinik...