Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Koceny,

Všetkým vám ktoré ste po a pred prajem kopec lásky šťastia zdravia Nech prinesie nový rok vsetko to čo si prajete v neposlednom rade krásne prsicka!!!!

pupavicka7

ahojte :-)
v
..vsetkym Veseleho Silvestra a uspesny Novy rok ,vela zdravia ,stastia a lasky :-) a krasne prsia :-)

barbora 10
.este raz gratulujem k dcerke ktora sa narodi vea zdravicka hlavne ,aj ja mam doma syna a dceru Barborku :-)

barbora10

leus

ide o to,ze sa budeme stahovat a nebudem mat vobec cas na PC a nie to este na galeriu a tak ci tak by som to musela prenechat niekomu inemu,lebo popri babatku nebude uz na to vobec cas.

leus

barborka
neblazni , ked si to uz prebrala po live tak hadam to teraz nenenchas, si tu jedina ktora to tu sleduje od neviem kedy a je predpoklad ,ze to budes sledovat aj nadalej

xantipa163

barbora10
ok, co uz, ja dufam, ze sa to nezopakuje.
Viem, ze za to nemozes, ale chap aj ty mna, aky je to pocit, ked svieti pre vsetkych fotka ktoru zasielas s doverou len konkretnym ludom a klikne si na to cez 200 ludi.
Keby sa to znova nejako odheslovalo, prosim ta, radsej to rovno vymaz a ani nenahadzuj uz, ja tam radsej ani chodit nebudem, nez by som mala mat taky fasa pocit ako dnes.

barbora10

a dievcata mrzi ma to,ale nebudem mat cas na galeriu a taktiez nemam na to nervy,stale nejake problemy a mam s tym len same starosti,tak ak by sa nasla z vas nejaka zodpvedna ktora by to za mna prebrala,tak budem rada.dajte vediet a ja vam odoslem udaje ako postupovat.

Katka54

Baby,

veselého Silvestra a všetko dobré v Novom roku prajem, nech tým, ktoré sú už PO, tak nech sa im prská krásne usadia a nám, ktoré máme PRED, nech všetko dobre dopadne. :)