Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Lucy1990

neviem či ti mam aj napiseat ake mam ja implantaty ked citam ake budes mat ty :-))))
ja mam 300ml Nagor

sisente

pozry ak ich barborka da, ale poslem aj ine este toto len zatial. pozerala som tvoje foto, ten lavy mas iny trosku že? ja mam tak isto pravy ako ty lavy.To bude tym asi ze ten sval je iny ,ked tu ruku viac použivame, Ale je to viac usadene? no nja neviem ale mam to podobne ako ty.

Lucy1990

sisente

No ovela vyssia nie som, mam 169 cm a 51 kg :-) no dufam, ze to rychlo ubehne. Ja by som ale radsej pockala aj do marca, keby to bolo v PK.

sisente

Lucy1990

uz som nasla starsi prispevok, ze ides 16.2. ak sa cosi skor neuvolni, to sa rychlo suchne, v lete budes uz kocica ;)

sisente

Lucy1990

no ja som k nemu tiez niesla asi 3 fofo, ze take chcem a ma zrusil, ze moje budu ovela krajsie :))). Mam ES a neviem aky je rozdiel medzi jednotlivymi, mne dal do ruky hned tieto, a 330 a 370 a rozhodol vacsie, ze aby som neskor nespekulovala :) a ine som ani neskusala, ani nad nimi nepremyslala... myslim nad znackou, ja som mala navaro ci velke nebudu ale su akurat, aj o pol cisla vacsie mohli byt ;).

Lucy1990

sisente

No super, tak poviem Cervenovi, ze chcem tvar ako ma sisente :-)))) ale to bude asi znackou implosov, ty mas ES, ze? Som pocula ze tie su take buchtickovejsie :-)
A naopak, na fotkach je vidno ze mas velmi peknu postavu, asi to bude tymi svalmi :-)