Lucy1990
ja mam anatomicke, ale ja som nemala ziaden zaklad tak teraz som spokojna velmi, ved ak prida barborka fotky tak pozri, ten roziel je neskutočny.
Myslim ze z 515,l budes mat nie velke prsia ale obrovske :-).Super teda ze sa ti tolko zmesti. Ja mam tiež maximum čo sa mi zmestilo :-). ty mas kolko teraz cez prsia a pod prsiami?
sisente
ja idem na kontrolu 13.1 , skoda ze sa estretneme, uz som sa stretla z viacerimi babami z fora u Doktora :-) ja tiez dufam ze sa to napravi,niekedy saa mi zda ze to nevidiet ale na fotkach to vidim.
drndula
tak budem ti drzat palce, na jednej straen ti zavidim lebo je to super pocit ked som si uvedomila ze konecen prsia mam a ja som sa vzdy tešila aj tešim k Mudr.Červenovi na kontroli.Odchadzam vzdy nadšeny odtial.:-)
tak som zvedava kedy Barborka prida foto aby ste baby pozreli , aj ked kazda z vas ma vacinou vacie imploše akoja, ale ja som chuda tiež dost tak na mne vyzeraju dost velko v skutocnosti, aj Doktrom mi povedal ze na silnejsiej babe 300 vyzeraju mansie ale na mne su pekne. Tak sa tešim. :-)