Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

drndula

ja som bola tiez velky broskovy spac, inak som ako na boku a bruchu nespala, pred op som to skusala, ale sa mi to nepodarilo a velmi som nechapala rady tu, ze budem mat ine problemy ako spanok na bruchu a mali pravdu. Bolo to take automaticke, telo ma ani do inej polohy nepustilo. Po troch tyzdnoch som mierne na boku zacala, ale tak opatrne, len lezala som dakych 20 minut ale zaspala som uz na chrbte, ale teraz uz spavam v pohode na boku, uz ma nikde nepichne. Vcera prvy krat som si lahla na brucho, ale som bola akokeby dole hlavou :)))) lebo ja som spavala na bruchu bez vankusa, ten som vytlacila, len taky mini som mala pod hlavou vzdy a teraz som si musela riadny dat pod hlavu, ale dako som dlho tak nevydrzala, nezvyk... Ved casom si hadam zvyknem.

sisente

drndula

ja som bola tiez velky broskovy spac, inak som ako na boku a bruchu nespala, pred op som to skusala, ale sa mi to nepodarilo a velmi som nechapala rady tu, ze budem mat ine problemy ako spanok na bruchu a mali pravdu. Bolo to take automaticke, telo ma ani do inej polohy nepustilo. Po troch tyzdnoch som mierne na boku zacala, ale tak opatrne, len lezala som dakych 20 minut ale zaspala som uz na chrbte, ale teraz uz spavam v pohode na boku, uz ma nikde nepichne. Vcera prvy krat som si lahla na brucho, ale som bola akokeby dole hlavou :)))) lebo ja som spavala na bruchu bez vankusa, ten som vytlacila, len taky mini som mala pod hlavou vzdy a teraz som si musela riadny dat pod hlavu, ale dako som dlho tak nevydrzala, nezvyk... Ved casom si hadam zvyknem.

drndula

rita,

a aky mas rpoblem?co si nahmatavas okraj implosa ci co?toto mi nejako uniklo....

ja sa bojim tej narkozy, rodila som normalne, a toho pocitu sediaceho slona na hrudi...ako to vsetky opisuju...a spania na bruchuuuuu...jaj toto mi bude velmi chybat!!!

solnicka

Barborka a baby
Mne by nevadilo sa starat o galerku keby ze sa nikto nenajde...Som tu uz nejaky rocik, sice neprispievam nejak casto ale citam pravidelne takmer kazdy vecer ked idem spat ako taku uspavanku :)
Tak ak sa nikto nenajde a nikomu to nebude prekazat tak to mozem skusit ;)

rita149

Lucy1990

ja mam anatomicke, ale ja som nemala ziaden zaklad tak teraz som spokojna velmi, ved ak prida barborka fotky tak pozri, ten roziel je neskutočny.
Myslim ze z 515,l budes mat nie velke prsia ale obrovske :-).Super teda ze sa ti tolko zmesti. Ja mam tiež maximum čo sa mi zmestilo :-). ty mas kolko teraz cez prsia a pod prsiami?

sisente
ja idem na kontrolu 13.1 , skoda ze sa estretneme, uz som sa stretla z viacerimi babami z fora u Doktora :-) ja tiez dufam ze sa to napravi,niekedy saa mi zda ze to nevidiet ale na fotkach to vidim.

drndula
tak budem ti drzat palce, na jednej straen ti zavidim lebo je to super pocit ked som si uvedomila ze konecen prsia mam a ja som sa vzdy tešila aj tešim k Mudr.Červenovi na kontroli.Odchadzam vzdy nadšeny odtial.:-)
tak som zvedava kedy Barborka prida foto aby ste baby pozreli , aj ked kazda z vas ma vacinou vacie imploše akoja, ale ja som chuda tiež dost tak na mne vyzeraju dost velko v skutocnosti, aj Doktrom mi povedal ze na silnejsiej babe 300 vyzeraju mansie ale na mne su pekne. Tak sa tešim. :-)

sisente

drndula

ja viem, vyznam sa trosku, som aj studovala o fitnes, nie len cvicila, takze svaly su tazsie, viem ze preco to vyskocilo :) a dakujem inak.

rita149

no asi to je tym ako pises, neviem, ale mne sa zda ze ten rozdiel kazdym dnom sa zmensuje, uz su zase trosku krajsie ako na tych poslednych foto, verim ze na konci hojenia ostanu rovnake, ved ked boli aj pred op, ver aj ty :)... ved 12.1. idem na kontrolu, tak sa opytam.

Lucy1990

rita149

A preco by si nenapisala, ved dolezite je, ze sa tebe pacia :-) Ja som na doktora tlacila ze chcem najviac ake sa zmestia. Mozno na mne nebudu vyzerat take velke :-) ale viem ze by som do buducna vymyslala s vacsimi, tak radsej si dam hned maximum :-)

drndula

Rita,

veruuu uz by som aj ja rada videla tvoje ciciky....:DDDD

ja o tyzden idem, tak stresujem tak ako sa da.:D uff...dnes som akurat vkladala sumu za implose na ucet do Siklienky takze zase som o krocik blizsie..k operacnemu stolu