Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

devilevil

Ahojte, neviete mi poradit kde by som si mohla dat spravit v Bratislave za poplatok predoperacne vysetrenia? aby mi vsetko spravili v jeden den na jednom mieste, nech mam pokoj. niekde som to tu citala alebo bolo to niekolko mesiacov dozadu tak sa mi to nechce hladat. dakujem

Katka54

drndula,

neverím, že to už máš za pár.. Ubehlo to ako voda. :) Už aj ja "strihám meter".;)

Inak obdivujem Vás babeny, ktoré máte rodinu, hlavne tie, ktoré máte deti - klobúk dole. A klobúk dole aj pred Vašimi partnermi.. Ja budem rada sama so sebou a s mamininým slepačím vývarom. :))

A inak aj ja spávam na boku a bruchu, tiež som zvedavá, ako toto zvládnem, ale ako píšete, zrejme ma iné veci budú trápiť.. Nech už som aspoň 5 dní po..

rita149

drndula

ja som mala pod hlavou paplon znozeny a na nom moj vankus a aj frajerov vankus a este aj male dva vankusky v edla mna. Ja som tak spavala :-) tera mam uz len ten paplon pod hlavou zlozeny a uz asi 2 dni mozem aj na bioku lavom spat chvilku, ale ajntak si vzdy lahnem na chrbat, telo sa tam nauci a neusti ta lahnut inak, Ja som sa bala ze či sa v noci neprevratim na bok ked som bola hned op opke, ale nie to telo nepusti aby si inak lezala, ale ja som kazde 3 hodky bola hore, lebo som bola stale smadna ja som aj 4 litre vody a liter caju vipila, stale ma smedilo a potom len na Wc som chodila.:-)

rita149

Lucy1990

jase ze ich budes mat krasen ako vsetky mame krasne co nas operoval Mudr.Červeň.Budeš spokojna. Ja mam teraz nejakych 85 cz prsia a podprsenky 70b alebo c :-)

drndula

Sisente,

a spavam tiez bez vankusa....:DDDD mam pocit ze asi sprivatizujem aj muzov aj synov vankus,na take mierne vypodlozenie...hihihih

margareta123

vladka

ja idem 24.01., takze v podstate o tri tyzdne :) mam z toho dost zmiesane pocity...ale verim, ze to bude dobre... :)

drndula

sisente,

podobny pocit je aj s tehotenskym bruskom, jednoducho ta to nepusti...tak som trpela,myslela som ze asi vyrezem dieru do matraca a brucho vsadim do postele...ty to mozes vyskusat s cicikmi..hihihii

Lucy1990

rita149

Pod prsiami mam 70 cm a cez 86 cm, ono ja teraz nosim podprsenku 75C a nikto by nepovedal ze mam 3ky prsia a na strednej som mala 4ky, pocas tehotenstva 5ky, takze ja som zvyknuta na plny hrudnik :-) a navyse potrebujem vyplnit tu kozu.
Myslim ze doktor Cerven by nesiel do nicoho co by nevyzeralo pekne a esteticky, takze ja sa nebojim :-)
Bola som aj u Trsku na konzultacii a on mi navrhol 535 ml, na co povedal Cerven, ze to nech urobi Trska, ale on by do toho nesiel. Takze ja mu doverujem a verim ze budu krasne :-)

rita149

drndula

nie ja nemam zatial problem toho čo baby pisu ze si citia implantat alebo vlnenie v predklone to nemam!
ja mam pravi prsnik tak nise trochu, bradavky su v rovine len ten oblucik na lavom hoe mam vaci ako na pravom, ale je to mozno tym ze pravy je viac usadeny kedze som pravačka tak ten sval je viac pouzivany a inak vypracovani, no nevioem, Aj sisente pisala ze to ma tak nejako aj ona ale ona to ma zase na lavom lebo ona je lavacka.ved uvidis na fotke ako to mam.

narkozy som sa aj ja bala, povedala som si hlavne nech sa prebudim a bolset je nic to vydržim, daju mi niečo a bude to ok.Ale ked som otvorila oci prvy moment nebol taky ze som si hned prsia chytila :-) ale hrozna bolest na hrudi ako keby ma vlak prešiel cez hrudnik a nieco na nomm sedelo,Ja som ani rozpravat poriadne nemohla, dychala som cez brucho nie aby sa mi hrudnik nadvihoval, neviem ci vieš ako to myslim.Stiekli mi 4 infusky a nic moc :-) ale sestricka mi aj povedala stav bezbolesti mi nevedeia navodit, len vecer mi dali na spanie tabletki tak som spala od 23 do 7 rana :-) a rano to bolo ovela lepsia to sa nedalo v prvym dnim porovnat.Bola to boest velka prvy den ale keby som, mala ist este raz tak určite idem!!!!! stoji to zato a na boest uz zabudam :-)
nebojsa budes spokojna a aj boset vydržiš určiet, ved kazda to vydržime.