Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

sisente

ako vravis, viacero bab si tu velmi chvalilo konsku mast, takze si ju urcite kupim :)

engie

a kolkeho ides na opku? bude ta operovat kacmar alebo magdo? vladka pisala, ze vraj nic take od obvodaka nie je treba...

engie100

Ja idem na opku do Chirmedu,
navrhol mi doktor 330ml,strd.prof.,nagor.

Len sa bojím aby bolo tých 330ml dosť. Nerada by som ľutovala, ale moja predstava je skôr také prsia akurát,aby som nemusela konečne nosiť vypchaté podprdky he he len tak...bez...:)))

sisente

engie001

uz som si ta pozrela, no ja myslim ze 330 budes mat akurat, max teda tych 350, ale to mas minimalny rozdiel, tak teda neviem :(

sisente

engie001

ale zase kamoska s rovnakou postavou ako ja, trosku je mozno vyssia, tak ona ma 330 a vyzeraju vacsie ako moje, ale to tym ze mala svoje povodne vraj slabsie trojky, ale kojenim jej ovisli. Takze vela zalezi od tvojho zakladu

sisente

margareta

konsku mast forte ti na 100% odporucam, ja by som bez nej bola stratene

engie

neviem ci ti to pomoze, ale ja som mensia, moje povedne prsia boli Acka a mam 370 a mohli byt aj pol cisla vacsie :) ale nie, akurat su. Neviem aku mas predstavu, ja som chcela vacsie, ale nie velmi, take akurat... a mam ich myslim. Cez prsia som mala predtym 82, teraz mam 91, a mam 162cm a 51 kil... noooo aby si potom nelutovala :)... kam ides?

engie100

margaretka 123

ahoj aj ja idem do Chirmedu, ale ako si sa pýtala, mne sestrička nespomínala žiaden papier od obvodného lekára, ktorý je potrebný pred odbermi...

margareta123

vladka

ano, bola som dokonca na 2 konzultackach u nich, budem mat 390 nagor, okruhle...myslim, ze tie si mala najprv aj ty, vsak? podla teba je to nejake rizikove, budu moct byt komplikacie, kedze su tie implantaty vacsie, alebo to s tym nesuvisi? co si si inak zabezpecila pred opkou? vraj lieky dostanem po opke od nich - ake? a co vlastne mi treba? napr. konsku mast, lioton gel a taketo veci? nech som na to pripravena... :)

engie100

Ahojte baby,
ešte raz všetko dobré do NR 2012...

Prosím poraďte mi či je pri mojich mierach a to: 167cm, 53kg, dostatočná veľkosť 330ml??? Nemáte niektorá podobné rozmery, ako ste spokojná, nebude to malé?? Nemám sa radšej rozhodnúť pre 350, mám dva týždne pred opkou?
Ďakjem :)))

sisente

monny003

ja to tak striedam, ale stale je tam posilovna aj k tomu vsetkemu. v lete korcule, zima snowboard, a posledny polrok som robila 3 az 5x do tyzdna okrem tej posilovne intervalovy trening rano na lacno 20 minut. Kedysi to bol aj squash, spinning, taebo a zumba na dvd, aerobik, potom beh- ja to casto striedam, lebo ma to omrzi ked to je jednotvarne :)