Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

vladka

ano, som v galerke, myslim, ze na druhej strane, ale ta foto je trocha skreslujuca, v skutocnosti mam o cosi vacsie prsia, trocha som zrejme pribrala...a podla teba ked budem amt 390 okruhle je velke riziko nejakych komplikacii po kojeni? kedze som deticky este nemala..? pretoze by som sa rada vyhla dalsim korekciam po porode...je to ale vobec realne?

Lucy1990

vladka19

No my sme sa bavili jedine o anatomoch, ze gulate neprichadzaju do uvahy, s tym ze mozno mi bude musiet urobit aj tak mensiu modelaciu. A velkostne sme sa bavili o 515 ml, lebo mam siroku hrud, aj ked pod prsiami mam len 70 cm, ale miesta je tam vraj dost. Ak by mi dal mensie, tak sa bojim, ze by nevyplnil tu kozu a tiez by to nebolo pekne, a bojim sa aj aby boli pekne pri sebe a to by s mensim implosom asi neboli...ale inak dobre ze som pockala a nenahlila to, pretoze od vtedy sa este upravili a mozno mi povie ze modelacia ani nie je nutna :-)

Lucy1990

vladka19

Ked ta citam, tak aj ja mam obavy, ci mam ist do takych velkych :-)ale je pravda, ze na mne prsia vyzeraju mensie z nepochopitelnych dovodov...

drndula

Baby mám problém ktorý dufam že neohrozí buducotyzdnovu operaciu...z výsledkov krvi este vyskočili zvýšené hodnoty ktoré hovoria o prítomnosťi parazita ale o nom viem liečila som to vyše mesiaca antibiotíkamu a posledné vytery.o nom hovorili ale podla dr.to nie je neškodný typ,vraj Ho v krvi môžem mať uz celý život....tak dufam zr to u interného prejde lebo má porazí inak vsetko mám ok len jedna hodnota...štve má to musím tí v stredu poriadne vysvetliť...

engie100

vladka 19

ja mám ísť na opku 18.1. ale som zatiaľ chorá...

Takže ty máš teraz 330 a vravíš že v poho? No to je super ,lebo ja si lámem hlavu, chcem sa rozhodnúť čo najlepšie :)
Nemohla by si mi poslať aktuálne foto??
ďakujem
môj mail je engie100@zoznam.sk

Lucy1990

xantipa163

Neviem kolko stoja implose, mam mat eurosilikony anatomicke, platit by som mala 2500 eur za vsetko. Pokial ale budem potrebovat modelaciu, tak tu nerobi v PK, ale len v BB. A v PK operuje len v sobotu, takze bohvie ci sa nieco uvolni :-(

xantipa163

Baby co idete do Pezinka k Cervenovi...kolko vas vide operacia s hospitalizaciou, bez implosov?
Ja idem do BB 6.2., az tu som sa dozvedela ze operuje aj v PK. Tiez by som bola rada, keby sa zadaril nejaky termin tam, aj ked nedufam...

margareta123

engie

ja mam 390 nagor, okruhle, tiez ma bude operovat magdo, dufam, ze sa preliecis a budes fit :) skoda, ze mam skusku 19teho, inak by sme si mohli vymenit termin, ak by si chcela a potrebovala sa doliecit, ja mam 24.1...:D

engie100

margareta123

ja by som mala ísť na opku 18.1 ale som chorá a začínam kašlať, dokonca beriem aj antib. tak sa ešte uvidí a idem k Magdovi.
A ty? Teba kto bude operovať a akú máš veľkosť??

engie100

solnička

ahoj môžem sa ťa opýtať akú máš značku implantátov a či si s veľkosťou spokojná??,rozhodujem sa medzi 330 a 350 nagor, ale tie sú vraj menšie ako eurosilikóny
ďakujem