Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Vladka19

Pamatam :-D

Mery NR

Moja dcerka ma teraz 17 mesiacov a kojila som 11 mesiacov. Vo februari to bude 8 mesiacov po kojeni. Ja som si po odstaveni supla homeopatika na zastavenie a mliecko sa mi prestalo tvorit do tyzdna :-)

margareta123

vladka

och, to mi je luto, ze si to tak zle znasala...:( som zvedava ako to bude so mnou...a inak, nevies asi aka to bude vysledna velkost pri mojom zaklade? pan dr. Magdo vravel, ze take C-cka, trojky, ale aky to je obvod a tak? ty si mala C-cka?

Mery NR

Lucy1990,
môžem sa spýtať, koľko budeš po kojení keď pôjdeš na prsia a aké malé bábo máš? ja som už 5 mesiacov po kojení a keď si stlačím prsia, ešte mi stále z jedného prsníka nie kvapká ale strieka mlieko. ja chcem ísť v máji. kurnais, dúfam, že budem môcť. s tými prsiami som tiež ako vy. počas kojenia z mojich nuliek boli trojky a teraz len ovisnutá koža a späť moje nulky :-(

Lucy1990

vladka19

No to je jasne, ze to bude bud vysoky, alebo extra vysoky profil, ale neviem ci eurosilicone robi extra vysoky...

margareta123

vladka

tak to si ma potesila, dufam, ze to bude v poho...ejha G? to si asi neviem predstavit...:) no som zvedava na tu moju genetiku, kedze mamke po kojeni ostali dost velke prsia - asi stvorky, jedna sestra ma mensie ako pred kojenim - slabe jednicky a dalsia o cosi vacsie ako pred kojenim, tak dufam, ze tie moje ostanu v povodnom stave....:) momentalne mam najvacsi mindrak z narkozy...nikdy som nebola operovana, tak neviem co mam cakat, taky velmi zvlastny pocit...

Lucy1990

Inak ja som pocas tehotenstva nosila 75 E a teraz toto, takze este dobre vyzeraju :-)))a tiez nevyzerali take velke...

Lucy1990

vladka19

No to je jasne, ze to bude bud vysoky, alebo extra vysoky profil, ale neviem ci eurosilicone robi extra vysoky...

Lucy1990

vladka19

No ja som povedala nech mi povie maximum, co sa mi zmesti a bavili sme sa o eurosilikonoch, pravdepodobne vysoky profil. Ja mam dost siroke plecia aj chrbat, v podstate taky trojuholnik, ked ma meral, tak sam bol prekvapeny aky je priestranny, ze by to na mna nepovedal. Teraz nosim podprdu 70 C, 75 C mi je trosku volnejsia, cize nieco medzi 2-3 ale vidis, vobec to tak nevyzera...