Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

margareta123

no teraz si ma dostala...ani ja som sa nenašla v galérke...to čo?, šak som poslala foto 28.12.2011 na kendra10@centrum.sk,,alebo je nejaká iná postupnosť??
vieš doktora meniť už nechcem, na opku idem 12.01.2012..len ešte špekulujem nad tou veľkosťou..

margareta123

lilly

a na ktorej si strane? nejak ta nemozem najst :( vies, ja by som na tvjom mieste skusila ist na konzultaciu aj k inym doktorom a ak by mi aj dalsi povedal to iste, tak by som bola spokojnejsia...nechcem tym spochybnit radu tvojho doktora, ale kazdy doktor moze mat trocha iny nazor a ak jeden nieco vyluci a iny napriklad na zaklade vacsich skusenosti by sa s tym vedel popasovat bez toho aby to nemalo zly vysledok, tak stoji za to overit si to u viacerych....podla mna je to standardny postup v takomto pripade a urcite neznizuje profesionalitu tvojho doktora alebo take cosi...predsa je to investicia na dlhe roky, tak bola by skoda, keby si si v buducnosti nieco vycitala...

lilly1

Baby poradte prosííím,,,mám navrhnuté 320 ml polytech pod sval (viac sa nezmestí) alebo mám ísť na 350 ml pod žľazu???? Foto mám v galérke...

Lucy1990

Katka54

400 eur? Nie 200? No je to palka, ked si vezmem, ze to mozem mat tu pod nosom, a este si priplacat za to, ze sa budem tralalakat 200 km tam a spat (a spat to bude horsie :-p)

drndula

Katka54,

Ty čo zase beriesvprosim ťa...mne výsledky tiež vyšli také no...a dufam že to.nevadí nechcem odkladať uz opku...

Katka54

engie100,

začni určite brať popri atb aj probiotiká a kolostrum vo zvýšenej dávke (na obale je však dávkovanie napísané). Ja som dnes dobrala posledné atb, operáciu mám 13.2. a len dúfam, že výsledky budem mať v poriadku. Mne sestrička povedala, že by sa malo operovať min. mesiac a pol po dobratí antibiotík, ale neviem, či som jej v tom strese správne rozumela. :)

Lucy1990,

tak v BB si priplatíš za to isté o 400€ viac ako v PK.. :( To je inak aj dosť..

joybryant

Kocky ake je heslo teraz na rajce? Kto mi posle na mail a odpovie na otazku ci pricesky a extensions nevadia pri operacii..?
Ja mam zaklad ziadny, navrhnute 350ml ES
Som 164cm, 48kg uzka hore
Ako budu vyzerat ca?