Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

drndula,

posilňujem imunitu, doliečujem zápal priedušiek.:) Nemôžem predsa riskovať, že budem musieť prekladať termín..:))

Lucy1990,

v BB je navýšenie o 186€, to áno, ale konečná suma aspoň mňa vychádza o 400€ viac ako to isté v PK.

drndula

Lilly,

Ideš k trskovi?Ja by som išla iba pod sval aj ked s menším implosom zlazu by som neriskovala vôbec...

zajacik_006

lilly
mám 159cm a 48kg a pod prsiami tiež 70cm. No ale ty si výška oproti mne,tak tých 320ml by bolo pre teba málo. Skús ho ukecať na viac a pod sval.

zajacik_006

lilly
škoda,že si ešte neni v galerke,lebo ani tých 320ml je v pohode,či? Ja mám 330ml a myslím,že k mojej postave akurát.

lilly1

zajacik 006

s mudr.som to už niekolkokrát konzultovala, ale povedal, že moje maximum pod sval je cca 320 ml ,,viac ho to nepustí, aby to samozrejme aj dobre vyzeralo...tak neviem, nejaký chabý základ mám..

margareta123

lilly

ak mas uz odkojene deti a viac neplanujes, tak je to plus, ale stale si myslim, ze kvoli 30 ml nie je dobre riskovat....ale mozno je to len taky moj pocit, ze to je az take riskantne, skus si pozriet omlazeni.cz a diskusie o silikonoch a tak, tam je vela bab, co maju pod zlazou, mozno ti dam budu vediet poradit....

zajacik_006

lilly1
a nechceš ešte s doktorom to radšej znova prekonzultovať? Ja by som si nedala pod žľazu. Ale to je len môj názor.

lilly1

margareta123

mám 2 odkojené deti a viac už neplánujem, škoda, že nevidíš foto..už sa mi nebezpečne blíži termínik ... neviem, či ísť pod tú žľazu..

margareta123

lilly

aha, tak asi ta barborka coskoro prida, ak to je spravny mail, pretoze postup je taky, asi si spravila, asi mala toho teraz cez sviatky vela... chapem, ze menit doktora nechces, no ja sama neviem co by som robila, asi by som sla pod sval, hoci mensie, myslim, ze je to menej rizikove a predsa len to nie je nejaky obrovsky rozdiel, kvoli mozno centimetru riskovat....neviem...v CR robia sice dost casto pod zlazu, ale u nas je preferovany sval...asi by som sla pod sval...a deti uz mas?