Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Ahoj baby , tak predoperačné mám za sebou aj internista dal odporúčanie a už len čakať do pondelka , poviem Vám , začínam panikáriť :-) , ale aj sa teším

lilly1

barbora 10

aha, to som nevedela..k tej fotke treba napísať napr.Lilly1?
posielala som ju medzi sviatkami,,no teraz tu fotku nemám, tak pošlem dodatočne, alebo nedalo by sa to aj takto ..

barbora10

lili

no ak si mi nenapisala svoj nick,tak som ta nemohla dat do galerie...treba poslat este raz aj s nickom!

solnicka

to by bolo super ak by si prebrala galeriu,lebo mam toho teraz naozaj vela a este len budem mat,tak na PC nemam vobec cas,tak mi napis na mail a ja ti vysvetlim ako postupovat.

Katka54

drndula,

a neboj, pokiaľ to nemáš zápal a vírus je nejaký taký ako píšeš (u nás v pôrodnici bol ten problém - nejakého vírusu sa nevedeli zbaviť a dostávali ho ako mamičky, tak už aj malé detičky, ktorý sa už potom nedal vyliečiť. Ale bol to nejaký taký "neškodný" vírus.), tak snáď nebude s tým problém.. Držím palce - však vííííš.. :)

Katka54

drndula,

no, ja neviem, či to platí, ja čakám, či sa niečo dozvieš ty a dáš nejaké info.. :) Ale zatiaľ to beriem tak, že tá cena je taká. Radšej nech mi potom na tú kávu zostane, ako keby mi malo chýbať..:))

xantipa163

a lilly1

ja si myslim, ze ti tych 320ml pod sval uplne staci, mas pekne prsia aj teraz, tak naco pod zlazu, tych 30ml je nic.

Ja budem mat 350ml pod sval a to mam sirsi hrudnik a mam ich aj povolenejsie, kedze mne z nich pred rokom vybrali 150ml implantaty spod zlazy. Bez modelacie, len cisto vybratie po dlhyyych rokoch a 2 kojeniach.

Cerven mi navrhoval aj viac, ja ale nechcem, roky som mala 150ml a stacilo mi to, ja nemam zaujem aby niekto hadal, ci to mam, ci nie, chcem vacsie, ale prirodzene posobiace.

xantipa163

lilly1

v galerke si pod nickom: monika888, pokial sa nemylim. Barborke si poslalo fotku asi z tohto mailu, tak to mas pod danym nickom uvedene.

drndula

katka54,

to ti verim, clovek by vtedy pojedol aj klince ja uvudim co mi zajtra povie na internom, normalne sa obavam,aby som ozaj tu operaciu nemusela presunut....aaaaach jaj...uz to chcem mat z krku.:D

takze ta suma zostava hej?sestricka hovorila že sa ozve predtym či to plati alebo nie, ale neviem či to mlcanie znamena ze sa to este riesi alebo to, že to uz neriesia..uvidime