Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

tenda1

no ja k Cervenovi len papuce, a hygienicke potreby, ale kedze som zmrznuta a idem zaciatkom februara, tak asi aj zupan vezmem.
Lieky vraj len tie, co bezne uzivame(ja ziadne okrem antikoncepcie-ale tu budeme mat vysadenu), ten Ascorutin co sa berie tyzden pred OP.
Pytala som sa na Wobenzym, ale vraj nemaju dobre skusenosti, niektore pacientky mali vyssiu krvacavost z neho.
Ja neviem...mam s wobenzymom len dobre skusenosti, tak pre istotu vezmem so sebou, uvidime.
A ja samozrejme knihu...neviem ci tam bude na izbe TV, ja ked mam dobru knihu, TV ani nepotrebujem. :-)

xantipa163

A este...neviem uz kto sa to tu pytal z BA, ze kde urobit predoperacne...
Ja som sa dohodla s obvodnou lekarkou tak, ze mi naberie krv, vypise nejaky sprievodny listok a odnesiem si to do labaku (Medirex) ako samoplatca. Nebude to lacne, urcite pod 30 euracov nepojdu, beriem radsej viac, pretoze treba platit vopred. Vysledky poslu mojej obvodnej a ja s tym pojdem uz len na interne, kde ma vysetri interna a dufam teda, ze aj odporuci. tot vsjo.

misaela

čaute baby,
neviem sa rozhodnúť, tak mi možno poradíte. chcela som isť na prsia k dr. červeňovi, ale ked som volala so sestričkou povedala mi, že termín dostanem až koncom roka 2012. a tak neviem či čakať na termín u najžiadanejšieho "prsiara" alebo isť inam a mat nové prsia už toto leto

xantipa163

A este...neviem uz kto sa to tu pytal z BA, ze kde urobit predoperacne...
Ja som sa dohodla s obvodnou lekarkou tak, ze mi naberie krv, vypise nejaky sprievodny listok a odnesiem si to do labaku (Medirex) ako samoplatca. Nebude to lacne, urcite pod 30 euracov nepojdu, beriem radsej viac, pretoze treba platit vopred. Vysledky poslu mojej obvodnej a ja s tym pojdem uz len na interne, kde ma vysetri interna a dufam teda, ze aj odporuci. tot vsjo.

Lucy1990

Baby od Cervena, tyzden pred opkou sa maju brat tabletky Aescin alebo Ascorutin? Lebo ja som si vcera objednala cez net Aescin Vulm, to je dobre?

xantipa163

tenda1

no ja k Cervenovi len papuce, a hygienicke potreby, ale kedze som zmrznuta a idem zaciatkom februara, tak asi aj zupan vezmem.
Lieky vraj len tie, co bezne uzivame(ja ziadne okrem antikoncepcie-ale tu budeme mat vysadenu), ten Ascorutin co sa berie tyzden pred OP.
Pytala som sa na Wobenzym, ale vraj nemaju dobre skusenosti, niektore pacientky mali vyssiu krvacavost z neho.
Ja neviem...mam s wobenzymom len dobre skusenosti, tak pre istotu vezmem so sebou, uvidime.
A ja samozrejme knihu...neviem ci tam bude na izbe TV, ja ked mam dobru knihu, TV ani nepotrebujem. :-)

xantipa163

Baby volala som so sestrickou od Cervena.
Zvysena cena plati, pre vsetkych ktori boli na konzultacii po 6/2011, tak nejak. :-(

tenda1

baby

čo ste si brali so sebou do nemocnice?
Kamoška mi vravela , že netreba ani pyžamo , lebo bola len tej ich zásterke

čiže: papučky a ? aj dáke lieky?

tenda1

vladka19

vladka essur clinik dr.Očenáš 0910015544 , ak Ti nebude dvíhať , tak možno operuje ale potom Ti určite zavolá.Za konzultáciu som neplatila nič.
mail : essurclinic@essurclinic.sk

tenda1

Ahoj baby , tak predoperačné mám za sebou aj internista dal odporúčanie a už len čakať do pondelka , poviem Vám , začínam panikáriť :-) , ale aj sa teším