Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

misaela

a nechceš skúsiť dr.Očenáša , je tiež dobrý a nečakáš dlho , má dlhú prax a učil sa pri najlepšom chirurgovi v BB.Mudr. Lehockom.
Skús konzultáciu , neplatila som pri ňom nič :-)

Je tu viac báb od neho a sú spokojné

xantipa163

Lucy1990
a kde konkretne ides na tu konzultaciu?

A tomu verim, ze sa prsia mozu po nejakom stave polepsit, ci uz po kojeni, alebo po vybrati implosv. Moje po vybrati implosov vyzerali desne, sice tiez nie ovisnute, ale ta koza na nich...ako mala moja babka. :-( A za ten necely rok sa koza vyhladila, napla,nic som pritom nenatierala, nemasirovala. Ja mam celkom dobru elasticitu koze, po porodoch ani jedna stria, proste nic, koza hladka. :-)

Lucy1990

xantipa

Jasne, chapem :-)

Ja som velmi zvedava co povie mne, od poslednej konzultacie v septembri sa dost vyrazne polepsili. Ked sa vyriesi kto preberie galeriu tak poslem aktualne foto pred dalsou konzultaciou.

xantipa163

Mne bude davat 350ml, anatomicke.
Nie nebavili sme sa o modelacii, sice sa mozno zdaju, ale nie su ovisnute, len po tom vybrati implantatov skor take splasknute, takze potrebuju vyplnit, nadvihovat nie je velmi co.
On chcel aj viac, ja zas menej, tak sme urobili kompromis.

xantipa163

Mne bude davat 350ml, anatomicke.
Nie nebavili sme sa o modelacii, sice sa mozno zdaju, ale nie su ovisnute, len po tom vybrati implantatov skor take splasknute, takze potrebuju vyplnit, nadvihovat nie je velmi co.
On chcel aj viac, ja zas menej, tak sme urobili kompromis.

xantipa163

Lucy1990

a to kde ides na konzultaciu? Do PK, alebo do BB? Vsak to je nedela a pokial som dobre i nformovana tak v PK je len raz za mesiac a viem, ze bude operovat v PK 11.2.

Lucy1990

xantipa163

Ja idem na konzultaciu az 5.2. a volat tam kvoli tomu nebudem, hadam nam nejaka kocka co ma po da odpoved :-)Ale aj cena je dost odlisna, mne ten Aescin pride na prirodnej baze..

xantipa163

Lucy1990

no to by aj mna zaujimalo.
Ja mam v papieroch ten Ascorutin napisany, takze som si ho kupila. Ten sa ma brat tyzden pred. Ten Aescin podla charakteristiky mi pride ako vhodny na pooperacne obdobie...ale mozno sa mylim..
Vsak skus sa spytat sestricky a prosim daj vediet, ze ako je to.