Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

misaela

Lucy1990, Tenda1

diky kočky za reakciu, asi teda skočím na konzultáciu k Očenášovi a ešte niekomu v BA, a rozhodnem sa podľa toho

Lucy1990

misaela

Ja cakam na dr. Cervena, tu na zapade je to podla mna jednoznacne najlepsia volba - aspon pre mna :-) a ja chcem prsia uz na cely zivot, takze cakat sa mi oplati.

Lucy1990

xantipa

Operuje v sobotu a v nedelu rano robi prevezy a ide do BB. Mna zavolal v nedelu tiez rano aby sa pozrel ako tie prsia vyzeraju, ci bude potrebna modelacia.

misaela

Lucy1990

no ved to je ten problem, váham práve preto že podľa toho čo som tu ale aj na iných fórach čítala je červeň nielen výborný operatér ale aj veľmi sympatický človek. čítala som s ním aj rozhovor a mala som presne ten pocit co tu už nejaké kočky písali - že ho tá práca baví.
a na ježovitovú som tiež čítala že robí pekné prsa ale ona asi neoperuje velmi dlho.

xantipa163

Lucy1990

a to je Cerven v PK aj 5.2.?
Jednu znamu z netu ma operovat 11.2. t.j. ten tyzden potom. Ako casto je teda v tom Pezinku?

Lucy1990

misaela

Ja som bola u dr. Trsku na konzultacii a teda posobil na mna velmi nepresvedcivo. Tiez som uz mohla byt zoperovana, ale radsej pockam. To co mi on navrhol, do toho by napr. dr. Cerven nesiel, prislo mu to riskantne, navyse mi chcel robit hned modelaciu, pricom mozno ani nebude potrebna, stacilo trochu casu.

U dr. Jezovitovej bola Bianca 1236 a je spokojna, mozno sa tu ukaze a povie ti co a ako.

A inak nemusis ist k dr. Cervenovi do BB, operuje aj v PK :-)

tenda1

misaela

myslím , že všetci čo si ich vymenovala sú profíci a ich práca o tom svedčí , ale musíš sa sama rozhodnúť :-)

ja idem k očenášovi v pondelok , potom dám foto :-)

misaela

tenda 1

ja už som rozmýšlala nad ním aj nad dr.trškom, kedže toho mám v bratislave, prípadne nad dr. ježovitovou. dokonca váham či neskúsiť aj brno, mala by som to bližšie ako do BB :)len sa bojim aby som potom nelutovala ze som nepočkala na červeňa.

Lucy1990

xantipa

Idem znovu do PK, tam som bola aj na prvej konzultacii s tym ze chcem opku cim skor, ale pan doktor ma odhovoril, nech pekne pockam a nech si prsia kremujem a veri ze sa este upravia a mozno ziadna modelacia nebude potrebna a myslim ze mal pravdu :-)tiez mam dobru elasticitu, aj po porode na bruchu ziadna stria ani na prsiach :-)