Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

lucky
ahoj :) ako prska?Mas este opuch?Ja mam zasa ten lavy dako vacsi a prsia ma posledne dni zasa pobolievaju ja to uz nechapem :P

misaela

lucky363

ne este som nebola nikde, lebo ja som len teraz v oktobri dokojila a viem ze aj tak by ma neoperoval nikto skor ako za pol roka (to som sa aspon docitala ze odporucaju pockat pol roka az rok)a ani na konzultacku som nemohla ist lebo sa mi este trochu menia - zmensuju :) ja som mala pocas kojenia plne trojky a teraz mam ani nie jednotky a este k tomu kazde ine, lebo z jedneho som kojila viac a dlhsie
:)

lucky363

misaela
ja som bola u mudr. brychtu v brne.ale na konzultacii som bola aj v Ostrave LLC klinik-katastrofa a pristup lekara,a v Prahe u Dolezala-ale ten mi nechcel dat taku velkost aku som ja chcela a aj na omlazeni sa o nom pise ze robi male prsia.
som spokojna s mojim operaterom,ale ak by som sla este raz tak by som sa rozhodla pre niekoho zo Slovenska.bud jezovitova alebo ocenas.takze asi tak.takze ty si este nebola nikde na konzultacii?

rita149

Lucy1990

ja som si konsku mast nedavala na chrbat, bolel ma sice ale to sa dalo vydrzat, mna ked v noci zacak bolet tak som sa poprechadzala a bolo zase dobre, Ja som si davala Ibalgin 400 tak 2-3x maximalne za den a nikedy novalgin 500. nic ine som nemala a to ja som bola totalne hotova z operacie.

misaela

lucky363

a môžem sa opýtať u koho si bola v brne? o českych chirurgoch velmi prehlad nemam, chvilu som ich studovala v diskusiach na omlazeni.cz ale to len tak zo zvedavosti

lucky363

misaela
moja kamoska bola pred dvoma mesiacmi operovana u jezovitovej a je max.spokojna.mam pocit ze ona uz dlho operuje.keby som bola vedela predtym,ze spravi mojej kamoske krasne prsia tak sa netrepem na opku do brna :-)

rita149

barbora10

posiela som ti moje foto na email, len chcem vediet či ti prisli.Chcem mat istotu ze som ich poslala spravne.

rita149

Lucy1990

mna operoval Mudr.Červeň a uživala som tyžden pred opkou Ascorutin.
Ine neodporucaju , ziaden Wobenzyn a podobne lieky.
kup si ascorutin stoji par € a nevymyslaj z inymi liekmi.