Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Luci 231

kolko si po opke, ak mas jeden vaci tak to je preto ze je opuchnuty este, neviem ako sa prestne vola ta baba v galerke ale je asi 3 mesiace po opke a jeden ma vyditelne vaci, tak si nerob z toho stresy, určite je opuchnuty este.

Lucy231

Baby vy ste tiež take detailistky ako ja že vam vadi ked mate jedno väčšie od druheho? Dali by ste si to opraviť? Myslite bude chirurg suhlasiť a nepovie vam že si to nikto nevšimne?

lucky363

leus
ahoooj :-)
noo tak ja uz nosim pomalicky normalne podprsenky ale spiim stale v sportovej,inak mne sa zda to moje prave stale vacsie ako to lave.tak neviem.dufam ze sa to upravi lebo inak ma asi poraziii.mna uz velmi nebolia,len ked spim na boku tak este trosku.ty kedy ides na kontrolu najblizsie??